Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny SU-venlig cocktailbar: Grace åbner i Billabong Bars gamle lokaler

Skolegade huser efterhånden mange nye barer. En af dem er dog gået noget stille med dørene: ” Vi har lavet en såkaldt ”soft opening” fortæller medejer Heine Johansen, og fortsætter, “det er fordi vi ville afprøve og finpudse vores koncept inden vi lavede alt for meget rav i gaden. Nu er konceptet så afstemt og Grace som stedet hedder er klar til at byde aarhusianerne velkommen i de totalrenoverede lokaler, der tidligere husede Billabong Bar”.

 

Kendte fra det aarhusianske natteliv

Bagmændende er kendte ansigter i det aarhusianske barmiljø. Det er de to “yngre” fyre, der også står bag den populære Bar Smil i Sct. Clemens Stræde. I denne omgang har de allieret sig med den erfarne københavnske restauratør, Bjarke Reventlow. På Grace er konceptet ikke gode flaskebajere i uformelle rammer, men derimod velshakede cocktails og 50’er-elegance. ”Vi ville gerne lave et sted, der er både stilet og gennemført, men også hyggeligt og festligt, med cocktails til priser, hvor også de studerende kan være med”, siger Heine Johansen.

 

Golden Age i Sydney

En cocktail på Grace koster således SU-venlige 75 kroner og er tilmed shaket af en yderst erfaren herre. Barchefen er nemlig Oliver Champion, der i mange år har huseret på den australske cocktailscene, og senest på den legendariske cocktailbar Golden Age i Sydney. Cocktailstilen er international, men tilpasset en dansk kontekst, og du vil således finde variationer af kendte klassikere, twistet med nordiske favoritter som lakrids og havtorn. Dog understreger Heine: ”Hvis man bare har lyst til en helt klassisk G&T eller en fadøl fra de 10 forskellige haner, så er det selvfølgelig også en mulighed

 

Indretningen er elegant, hyggelig og indbydende, med tapet på væggene og fløjl og velour på sæderne.

 

Sammen har de tre herrer stablet et koncept på benene, de mener passer perfekt ind i den nu sprudlende, Skolegade. Her er godt gang i den med den helt store renæssance med et godt miks af gode gamle – og spændende nye barer. De er nu klar til for alvor at indvie stedet: ”Den første åbningsfest blev holdt lidt intimt”, fortæller Heine, ”vi inviterede kun venner og bekendte, men nu føler vi at vi er klar til og invitere hele Aarhus til et brag af en  åbningsfest.”

Heine oplyser også at åbningsfesten vil finde sted den fredag den 8. marts, og at der vil være gratis cocktails i tidsrummet 16-18 efterfulgt af en happy hour frem til 22, hvor der vil være 2 for 1 på hele menuen.

 

Hvad: Grace

Hvor: Skolegade 26, 8000 Aarhus C

Hvornår: Åbningsfest den 8. marts, dørene åbner kl. 16.00. Gratis Cocktails fra 16.00-18.00. Dobbelt op fra 18.00 – 22.00. Fest med en af Aarhus’ fedeste DJs hele natten.

Hvordan: Se mere på Facebook her