Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Prisvindende bistro står bag: Åbner ny vin- og madbar i Aarhus

Af Freja Dumont

En ny kombineret mad- og vinbar ser snart dagens lys på hjørnet af Jægergårdsgade og M.P. Bruuns Gade.

Navnet er Bouchon og bag den franske vinbar står ejerne af den populære bistro Atelier 33, som i både 2022 og 2023 vandt prisen som årets bistro i Danmark.

Niveauet er derfor allerede lagt inden åbningen den 5. april.

Højt til loftet med plads til alle

Frederik Madsen og Jeppe Hedegaard, som er medejere samt står for den daglige drift af vinbaren, glæder sig til at invitere gæster indenfor til håndplukkede vine akkompagneret af lækre småretter og dagens fristelser.

“Ambitionen er at skabe en helt særlig vinbar, hvor der også serveres mad. Der skal være en uformel og tilbagelænet stemning og folk skal føle sig velkomne.

Udover at servere god vin og lækre småretter er det vigtigt for os, at servicen er i højsædet. Alle medarbejderne er uddannede, og de er passionerede i at vejlede og servicere på den bedst mulige måde,” siger Frederik Madsen, som suppleres af Jeppe Hedegaard:

“Der skal ikke være for mange kasser på Bouchon. Der er højt til loftet og plads til, at man både kan komme ind til et enkelt glas vin i baren eller komme en hel flok venner, der spiser og skåler hele aftenen.”

Samspil med Atelier 33

Både Frederik Madsen og Jeppe Hedegaard er vant til at have deres daglige gang på Atelier 33.

Men den sidste måneds tid er de to restauratører hoppet i arbejdstøjet og servicering og madlavning er skiftet ud med malerarbejde og flisebelægning.

“Vi har efterhånden brugt rigtig mange timer på at gøre lokalet klar – og der er stadig et godt stykke vej endnu. Men det er superfedt, at være med til at opbygge stedet helt fra bunden.

Selvom Bouchon bliver et selvstændigt koncept, skal der gerne være en synergi mellem vinbaren og Atelier 33, og flere ting går igen på begge steder.

Vi vil gerne lægge op til, at man kan drikke et par glas vin både før og efter sit restaurantbesøg,” siger Frederik Madsen, som er uddannet sommelier.

Han har været med til at udvikle det 18 sider lange vinkort med over 400 vine, som kommer fra det meste af Europa. Alle udvalgt med den fællesnævner, at Frederik selv ville drikke vinene.

Mad til den lille og større sult

De to medejeres kærlighed til franske vine smitter også af på menukortet, hvor mange af stedets retter har inspiration fra det franske køkken med solidt håndværk og masser af velsmag.

Du finder bl.a. østers, stegt foie gras, tatar samt en ugens hovedret på menuen.

“På madsiden har vi brugt det sidste stykke tid på at finde retter, som vi selv ville elske at få serveret på en vinbar.

Vi har sammensat et menukort, hvor der både er snacks til den lille sult og større måltider til dem, der vil nyde det ved siden af et glas vin,” fortæller Jeppe Hedegaard.

Bouchon vil også med tiden byde på en række unikke events: Fra intimvinsmagninger og hyggelige små koncerter til eksklusive wine maker’s dinners, er der altid noget nyt og spændende at se frem til.

Det 250 kvm store lokale får plads til 65 vin- og madglade gæster og fra den 5. april holder vinbaren åbent onsdag og torsdag kl. 15-23 samt fredag og lørdag kl. 12-00.

Lokalerne kan også bookes til fest i charmerende og uhøjtidelige omgivelser, hvor personalet sikrer god stemning med fremragende vin og mad.

Læs mere om Bouchon lige her.

Del artikel

Andre læser også