ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyd Fanø – en skøn perle i Danmark

Af Annoncør

Der er slet ingen grund til at rejse langt uden for Danmark grænser, når du gerne vil have dig nogle skønne oplevelser. Vores eget land har nemlig masser at byde på, og derfor kan du her skabe dig nogle uforglemmelige minder, som du vil kunne huske tilbage på mange år ud i fremtiden.

Det er for eksempel noget, der gælder, hvis du vælger at besøge en skøn perle som Fanø. Her er der masser at lade sig betage af, og det er også helt uanset alder og alle interesseområde.

Her er der noget for enhver sjæl

Fanø består af to hyggelige, smukke og historiske søfartsbyer; Nordby og Sønderho. Her er der altid en god stemning, og alle steder vil du opleve en nostalgi og en æstetik, hvis lige der ikke findes andre steder i landet. Derudover har Fanø en sandstrand, der strækker sig over hele 15 km., masser af spændende museer og liv, der især i nogle perioder kan sammenlignes med de pulserende storbyer.

Oplev også den skønne natur, som Fanø byder på. Hop op på cyklen og mærk den friske luft, mens du kommer rundt på øen, som er en del af Nationalpark Vadehavet, find de smukkeste udsigtspunkter, der lader dig skue langt ud over land og hav og spis lokale specialiteter bestående af friske råvarer.

Overnatning tæt på natur og ro

Hvis du gerne vil nyde en stund på Fanø, har du rig mulighed for at finde overnatning – især på øens vestside er der masser af feriehuse, campingpladser og hoteller. Alle sammen ligger spredt ud over det smukke klitlandskab, og derfor vil du altid være i nærheden af natur, frisk luft og ikke mindst masser af ro, som kan være en skønt afbræk fra den ofte travle hverdag. 

Hop derfor på færgen og få dig en helt speciel oplevelse på Fanø.

Del artikel