Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lige meldt ud: Nye butikker åbner i Bruuns Galleri

Af Jonathan Sten Drivsholm
PR-foto
PR-foto

Der er ikke tid til sommerferie i Bruuns Galleri.

Lige nu er der nemlig spændende nyt på vej i shoppingcenteret, hvor hele tre nye brands er klar til at rykke ind.

Der er tale om de danske modebrands Kings & Queens og SAMS samt det populære cafe-koncept Bubble Bar.

De nye butikker ventes at stå klar allerede i starten af efteråret, skriver Bruuns Galleri i en pressemeddelelse.

“Vi er stolte over den store interesse, som virksomhederne viser os, og vi glæder os over at kunne tiltrække så stærke brands til Bruuns Galleri. Interessen er ikke kun fra danske brands, men også internationale brands har set værdien i at flytte ind hos os her i Aarhus.

Senest har spanske MANGO holdt en meget succesfuld åbning af deres nye store butik, med kæmpestor interesse fra vores kunder her til åbningen,” udtaler Claus Brændgaard, Regional Center Manager Bruuns Galleri. 

Åbningstilbud hos tøjbutikker

Tøjbrandet Kings & Queens, som henvender sig til både piger og drenge har valgt at flytte fra Søndergade til Bruuns Galleri, hvor man i centret har slået tre butikslejemål sammen til én stor butik på mere end 450 m2.

Butikken er placeret på 1. sal lige overfor MANGO, og forventningen er, at den åbner til oktober. 

”Bruuns Galleri er et glædeligt gensyn til Aarhus, hvor vi har været væk kortvarigt, og nu glæder vi os til at genåbne på Aarhus’ bedste handelsplads, som vi vurderer, at Bruuns Galleri er,” siger Carsten Plambæk direktør og ejer af Kings & Queens.   

Lige meldt ud: Nye butikker åbner i Bruuns Galleri

SAMS er også klar til indflytning til efteråret, hvor de flytter ind i en 156 m2 stor butik på 1. sal lige overfor Søstrene Grene. 

”Vi ser frem til fortsat at være i Aarhus og glæder os til at åbne butik på en perfekt central placering. Bruuns Galleri var et oplagt valg for os, da vi er glade for at ligge i centre.

Vi mener, at vi kan byde ind med noget anderledes til de eksisterende herretøjsbutikker i Bruuns Galleri, og vi henvender os til mænd mellem 25 og 40 år, som gerne vil gå smart og endda til en god pris,” siger Daniel Jessen, direktør og medejer af kæden bag Sams-butikkerne.

Begge butikker lover gode åbningstilbud, når de slår dørene op til efteråret. 

Her åbner Bubble Bar

Til august åbner Bubble Bar i stueetagen overfor Matas ved siden af Helsam og giver gæsterne i Bruuns Galleri endnu en mulighed for en hyggelig pause på shoppingturen.  

”Vi har valgt at åbne i Bruuns Galleri, fordi det er et af Aarhus’ mest populære shoppingcentre, kendt for sin centrale beliggenhed og høje besøgstal.

Med sin brede vifte af butikker og spisesteder tiltrækker Bruuns Galleri et mangfoldigt publikum, hvilket giver os mulighed for at nå ud til både lokale og besøgende fra nær og fjern.

Den livlige atmosfære og de mange events i centret skaber desuden en perfekt ramme for vores café, hvor vi kan tilbyde vores gæster en unik oplevelse i hyggelige omgivelser,” siger Josef Mounir Akile, ejer af Bubble Bar. 

FAKTA:

  • Kings & Queens åbner ny stor modetøjsbutik til oktober 
  • SAMS er klar til indflytning til efteråret, hvor de flytter ind i en 156 m2 stor butik på 1. sal. 
  • Bubble Bar åbner i august i stueetagen overfor Matas  
  • 60 nye el-ladestandere er klar i parkeringskælderen til efteråret 
  • Mere end 11 millioner besøger hvert år Bruuns Galleri, det gør dermed centeret til det mest besøgte shoppingcenter i Danmark

Kilde: Bruuns Galleri

Det er ikke kun nye butiksåbninger, som gæsterne i Bruuns Galleri kan glæde sig til. I parkeringskælderen bliver der i løbet af efteråret etableret yderligere 60 el-ladestandere, som laves i samarbejde med Q8. 

Fremgang i besøgstallene

Bruuns Galleri åbnede i 2003, og siden da har centeret haft ca. 11 millioner besøgende om året, hvilket gør centeret til det mest besøgte shoppingcenter i Danmark.

En netop opdateret statistik viser, at man med stor sandsynlighed kommer til at fastholde og måske endda øge det antal gæster her i 2024. 

”De seneste tal viser, at vi i årets første halvdel har en fremgang på 4% på antal besøgende i forhold til sidste år. Vi er naturligvis meget glade for denne fremgang, men den kommer ikke af sig selv.

Derfor arbejder vi hele tiden på at blive endnu mere attraktive, både hvad angår vores butiksmiks og i bestræbelserne på at give gæsterne den bedste kundeoplevelse, når de besøger Bruuns Galleri,” siger Claus Brændgaard, Regional Center Manager.

Bruuns Galleri meddeler afsluttende, at de forventer at kunne afsløre endnu flere nyheder efter sommerferien.

Del artikel

Andre læser også