ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nye gastronomiske vinde: Spiselauget rykker ind i Ceres Park & Arena

Af Pernille Søborg

Der blæser nye gastronomiske vinde over Ceres Park & Arena efter Spiselauget fra september er rykket ind som ny hovedleverandør af mad til arrangementer i event- og sportskomplekset i Kongelunden.

 

Den århusianske restaurant og madleverandør afløser således MIBevent som restauratør i Ceres Park & Arena. Herfra skal Spiselauget fremover levere mad til AGF’s hjemmekampe, koncerter, VIP-arrangementer og andre events, samt udrulle et helt nyt koncept fra Spiselauget om frokostordninger og catering til hele byen. 

 

Samtidig overtager Spiselauget navnerettighederne til en af loungerne ved AGF’s hjemmekampe, som fremover kommer til at hedde Spiselauget – som en hilsen til ordet ’Laug’, der i sin oprindelige betydning netop betyder en sammenslutning af erhvervsfolk, der mødes til gensidig hjælp over et godt måltid.

 

Nu skal nogen af AGF’s sponsorer fremover mødes i Spiselauget i Ceres Park, når AGF spiller hjemme. Siden vi for nu over fem år siden outsourcede restaurations- og gastronomidelen af Ceres Park & Arena har vi udviklet området meget, og vi glæder os til at hæve barren endnu mere med Spiselauget, som kommer ind med ny inspiration og nye ideer. Spiselauget er en lokal virksomhed og det er vigtigt for os at række ud i Aarhus og søge et samarbejde med innovative og dygtige virksomheder i byen. Så vi glæder os meget til det nye samarbejde, som gør os i stand til fortsat kunne levere madoplevelser af højeste kvalitet til vores arrangementer og events, siger eventchef i Ceres Park & Arena, Hanne Stadsgaard.  

 

Skabe rammerne

Spiselauget er i forvejen samarbejdspartner og leverandør for nogle af de største kulturelle begivenheder i Danmark. Hver sommer rykker Spiselaugets madboder for eksempel ud på musikfestivaler, madmarkeder og koncerter for at servicere gæsterne med StreetFood. Nu rettes blikket mod Kongelunden og Ceres Park & Arena.

 

Med det nye samarbejde med Ceres Park & Arena går vi nu nye veje i udbredelsen af Spiselauget. Vi arbejder i alle vores virksomheder med koblingen, mellem det kulturelle og gastronomiske univers. For os handler det ikke kun om mad, men også om at skabe unikke kulturelle oplevelser imellem mennesker – og vores mission er at skabe rammerne for dette gennem naturlig, enkelt og ærlig mad. Derfor er det et naturligt skridt for os, at vi nu også kan arbejde med fodbold og sport, og de andre events, som finder sted på Ceres Park & Arena fortæller Mads Poulsen, der er medejer af Spiselauget, der altså også fremover bliver navnet på et af de steder, hvor AGF’s sponsorer mødes før klubbens kampe i Ceres Park.

 

Vi glæder os til at blive en del af AGF og bidrage til den samlet oplevelse, når byens hold spiller hjemme. Det er en god platform for os som virksomhed og det er en naturlig del af vores udvikling som spisested og madleverandør i byen, at vi nu kan slå pjalterne sammen med AGF og blive en del af byens store eventsted i skoven, tilføjer Mads Poulsen.

 

Udover selve Spiselauget, der holder til på Godsbanen og nu altså også i Ceres Park & Arena, så driver ejerne Mads Poulsen og Christian Castenskiold også spisestederne Lundbergs Spisehus i Ebeltoft, Pica Pica Tapas og Vinbar i Aarhus, Kolo i Guldsmedegade, mad- og vinbodegaen MasVino i Klosterport, samt MasVino Vinimport med en omfattende import af vin og oste.

 

Læs mere om Spiselauget her: 

 

 

Del artikel