Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hitter i Aarhus: Nye medlemsfordele tiltrækker flere til frisørkæden RODEO

Af Redaktionen
Foto: RODEO
Foto: RODEO

RODEO har lanceret nye medlemsfordele og som noget helt nyt kan du udover dine frisørbesøg nu også spare penge på alt lige fra biografture til lækre restaurantbesøg. 

RODEO har siden de åbnede deres første salon i 2015 haft glæden af at være mange danskers foretrukne valg af frisør. En af grundene til dette er deres RODEO Vennekort, som er et medlemskab der giver 20% rabat på alle behandlinger. Med et RODEO Vennekort kan besparelserne på ens frisørbesøg altså hurtigt mærkes hvis man altså besøger sin frisør mere end en enkelt gang om året. Som noget helt nyt kan du nu også optjene point og modtage rabat hos RODEO’s samarbejdspartnere.

De nye medlemsfordele

RODEO vil gerne gøre noget ekstra for deres medlemmer, og derfor kan man nu optjene point for hvert besøg. Disse point kan bruges til at forkæle sig selv med lækre produkter fra kendte mærker som Kerastase og Kevin Murphy. Men det stopper ikke her! RODEO har samlet en masse fordele hos deres samarbejdspartnere. Gennem deres nye koncept, RODEO & Friends, får du som medlem adgang til et eksklusivt univers af fordele og rabatter på alt lige fra oplevelser, mad, beauty og bolig. Læs om fordelene med RODEO Vennekort 

Få et gratis RODEO Vennekort

Hvis du endnu ikke har prøvet RODEO, kan du som noget helt særligt lige nu få fingrene i et gratis RODEO Vennekort, som giver adgang til alle medlemsfordelene i 12 måneder. (Normalpris 149 kr.) Læs hvordan du får dit gratis RODEO Vennekort her 

Hitter i Aarhus: Nye medlemsfordele tiltrækker flere til frisørkæden RODEO

Oplev den unikke RODEO atmosfære

Første gang du besøger RODEO, vil du hurtigt bemærke, at atmosfæren adskiller sig fra den klassiske opfattelse af en frisørsalon. Indretningen er anderledes, og med sit retro-udtryk, der er kombineret med den moderne nordiske stil, får salonen et hjemligt touch, der afspejler hygge og afslapning. Lige præcis hygge er en helt central del af RODEO-oplevelsen. De ansatte er altid imødekommende og går utrolig meget op i, at du udover din behandling også får en oplevelse med hjem. Fra du sætter dig i stolen og frem til, at din behandling er færdig, er det kun dig, der er i centrum. Hos RODEO bliver du altid tilbudt et bredt udvalg af lækre drikkevarer, såsom baristakaffe, Gin & Tonic, et glas vin mm. Der er altså gode muligheder for at komme ned i gear og nyde et lille frirum, når du sidder i stolen hos RODEO.

Du finder RODEO centralt placeret på M. P Bruunsgade inde i Aarhus midtby. Læs mere om RODEO og book en tid her!

Del artikel

Andre læser også