Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nye ruter: Aalborg er med i kampen om flypassagererne

Af anders@sommersangdigital.dk

De seneste dage har vi fortalt om slagtilbud og nye ruter fra Billund Lufthavn og Aarhus Airport i Tirstrup. Konkurrenterne i Aalborg Lufthavn vil ikke stå tilbage i kampen om de jyske flypassagerer.

 

Fra Aalborg kan du flyve direkte til varme himmelstrøg i bl.a. Rom, Toscana, Barcelona, Alicante, Mallorca, Malaga, Lissabon og Korfu, ligesom der er direkte ruter til trækplastre som London, Amsterdam, Oslo og Salzburg – og såmænd også til København og Bornholm.

Både SAS, KLM, Norwegian, Ryanair og DAT betjener sig af lufthavnen i Aalborg, som flere rejseselskaber desuden har som udgangspunkt for charterferie på populære destinationer.

 

Nye ruter og pakkerejser

Et nyt dansk flyselskab, Great Dane Airlines, åbner om kort tid nye, direkte ruter fra Aalborg til Nice, Dublin og Edinburgh. Nilles Rejser tilbyder bl.a. rundrejser i Skotland og Irland, og Bravo Tours sender charterturister til bl.a. Kreta, Rhodos og Mallorca.

Nye ruter: Aalborg er med i kampen om flypassagererne

Fra Aarhus C tager det 1 time og 20 minutter at nå Aalborg Lufthavn i bil – blot 17 minutter mere end køreturen til Billund Lufthavn. Aalborg Lufthavn tilbyder gratis parkering på mere end 5.000 pladser.

 

Aalborg Lufthavn

Ny Lufthavnsvej 100
9400 Nørresundby
Tel. 98 17 11 44
www.aal.dk

 

Del artikel

Andre læser også