Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kendt sushikæde åbner ny stor restaurant i Aarhus Centrum – også kaldet midtbyen

Af Line Ingwar Karlsen

Karma Sushi og den tidligere køkkenchef og medejer af den anmelderroste restaurant TABU i Aalborg indgår nyt samarbejde. Kæden vil i foråret åbne en ny stor restaurant i Aarhus C. Det bliver i en størrelse, og i et volumen, som vi ikke har set før i hjertet af Aarhus. I det hele taget vil Karma Sushi satse på endnu flere restauranter de kommende år. Derfor skal kæden have et eftersyn, da det altid er godt med nye øjne på de processer og udbud en restaurant har. Dette skal gøres for at gøre kæden endnu bedre, end den er i dag.

 

Optimering og udvikling

Kim Jeppesen har til opgave at arbejde med en generel optimering af kæden. Det bliver alt lige fra arbejdsgange, arbejdsmiljø, effektivitet og ensartede procedurer på alle restauranter samt udviklingsidéer. Med en baggrund fra diverse toprestauranter, bliver opgaven anderledes for Kim Jeppesen. Det er ikke topgastronomi, der skal laves her, men et knivskarpt koncept. Karma Sushi vil inden 2018 være en af de førende sushi-restaurantkæder i Danmark.

 

Samarbejdet passer til visionen

Hos Karma Sushi ser de frem til samarbejdet, da Kim Jeppesen har kendskab til det franske, nordiske og asiatiske køkken, og dette bidrager til optimeringen af restaurantdriften – herunder fusionsdelen. ”Vi tror på, at samarbejdet med Kim Jeppesen, supplerer vores vision godt – at være en af Danmarks største sushi-restaurantkæder med restauranter og takeaway i de større danske byer i 2018. Kim Jeppesen vil komme med nye øjne på driften, så vi står endnu bedre rustet til at udvide på det danske marked”, fortæller Morten Hansson, der er stifter og ejer af Karma Sushi.

 

En udfordring af de store

For Kim Jeppesen bliver det ligeledes også et spændende projekt og samarbejde, hvor kædens vision og målrettethed mod 2018 er en udfordring og en rejse værd. Kim Jeppesen glæder sig selvsagt til at påbegynde. Han fortæller, ”Det er klart, at det er en lidt ny position for mig, at skulle være mere på sidelinjen end i køkkenet. Men det er en meget spændende udfordring, og jeg har altid set mig selv som værende stærk i planlægning, arbejdsgange og optimering især i køkkendelen, så det føler jeg mig egentlig ret godt hjemme i”.

Karma_Kim

Del artikel

Andre læser også