Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyhed på hylderne: Fastelavnsbolle med pistacie imponerer

Af Freja Dumont

Der er stadig lidt over to uger til fastelavn.

Der er derfor stadig masser af tid til at smage sig igennem Aarhus-bageriernes store udbud af lækre fastelavnsboller.

Én du i hvertfald ikke må snyde dig selv for at prøve er årets nyhed fra MIBbageri.

De er nemlig igen i år klar med en flødefastelavnsbolle, som denne gang er fyldt med pistaciecreme, solbærkompot og fløde og dertil dyppet i hvid chokolade og toppet med marcipanlåg. Hvabehar!

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af MIBmadmarked & bageri (@mibbageri)

Tilpas af alt det gode

Det kunne måske umiddelbart godt lyde lidt “for meget af det gode” med både flødeskum, marcipan, chokoladeovertræk, creme og flødeskum.

Men nej – det er faktisk helt tilpas med alt det gode, for mængderne af hver ingrediens er afstemt og sidder lige i øjet, så det netop ikke bliver for meget.

Den smørbagte bolle var let og blød og inden i den gemte der sig en mild, let parfumeret pistaciecreme, der i samspil med solbærkompotten vitterligt var et match made in fastelavnsbolle-heaven.

Det lille marcipanlåg binder hele herligheden sammen – og ja, det er ligeså lækkert, som det lyder.

Der er ikke en finger at sætte på smagen, og vi har virkelig at gøre med en lækkerbisken her.

At den derudover også gør sig godt på Instagram, er jo bare en lille ekstra bonus.

Du kan også få to andre varianter af fastelavnsbollen: En med Sarah Bernhardt-mousse og en med hindbær.

Allesammen til 32 kroner hos MIB-bagerierne i byen.

Del artikel


 


 


 


 


Udvalgte artikler

Mest læste historier i dag




 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien