Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyhed: Restaurant Klokken er på Wolt 

Af Jan L. Pedersen

Nu er der godt nyt til alle sultne sjæle i Aarhus. Fra i dag kan du nemlig få leveret skønne, danske klassikere fra Restaurant Klokken direkte hjem til dig igennem Wolt.

Med forkærlighed for det danske køkken, har Restaurant Klokken i nu over et år mættet sine gæster med traditionelle retter i store portioner inden døre i restauranten i Mindegade. Men nu er der en glædelig nyhed til alle de lækkersultne i Aarhus, der ønsker at spise hjemme. Fra og med i dag er det nemlig muligt at bestille en række af de danske hofretter fra Klokkens menukort som take-away, bragt hjem til dig igennem Wolt. 

Nyhed: Restaurant Klokken er på Wolt 

“Vi har store forventninger til samarbejdet med Wolt. Klokken bliver den første restaurant i Aarhus, der tilbyder klassisk dansk mad igennem Wolt, så vi glæder os enormt meget til at kunne mætte endnu flere munde end vi allerede gør”, siger Jakob Rudbeck, konceptchef hos Klokken

Nyhed: Restaurant Klokken er på Wolt 

Klokken har udvalgt fire af de mest populære retter fra menukortet til levering gennem Wolt. Her er der tale om en god omgang stegt flæsk med persillesovs, klassikeren Boller i karry, som du kender og elsker den, en stor portion Biksemad ”med det hele” samt tarteletter af hjemmelavede skaller og klassisk fyld af hønsekød & asparges. Prismæssigt ligger retterne mellem 139-189 kroner og har du brug for at slukke tørsten, så tilbyder Klokken også et udvalg af både øl, sodavand og limonade som take-away. 

Nyhed: Restaurant Klokken er på Wolt 

Er du også blevet lækkersulten? Så bestil din frokost eller aftensmad fra Klokken lige her. Har du mere lyst til smørrebrød, så kan dette bestilles direkte igennem restauranten her

Nyhed: Restaurant Klokken er på Wolt 

Del artikel

Andre læser også