ANNONCE
Nyhed: The Burger Shack åbner burgerbar på Frederiksbjerg
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyhed: The Burger Shack åbner burgerbar på Frederiksbjerg

Af Line Ingwar Karlsen

The Burger Shack har siden deres åbning i 2016 været en af århusianernes foretrukne burger joints siden de åbnede den første. Hele 4 gange i træk har de vundet prisen som byens bedste burger og for et par måneder blev de af mange tusinde brugere landet over, kåret til at servere Danmarks bedste burgere.

 

Turen går til Frederiksbjerg

“Der hersker ingen tvivl om, at Aarhus har en helt særlig plads i vores hjerte. Vi elsker Aarhus og har et fantastisk forhold til vores mange kunder i byen. Men det forpligter også, derfor forsøger vi konstant at udvikle os, så vores burger altid har det samme høje niveau, men også at det skal være så nemt som muligt for vores kunder at få en burger hos os. Her passer vores nye butik i Jægergårdsgade perfekt”, fortæller Oskar Palsson fra The Burger Shack.

 

Den nye burgerbar kommer til at ligge i Jægergårdsgade 57 og åbner i slutningen af september måned.

 

En af Aarhus’ hyggeligste gade

“Vi må indrømme at åbne en butik i en af Aarhus’ ubetinget hyggeligste gader, nemlig Jægergårdsgade har været en drøm længe. Så da muligheden bød sig, sagde vi hurtigt ja! Med naboer som Mikkeller og St. Pauls Apothek kommer vi i fantastisk selskab og vi glæder os til at tilføre gaden en vaskeægte Burger Shack med økologi, bæredygtighed, flammegrillede bøffer og hygge i højsædet”, runder Oskar Palsson af.

 

Se mere her

 

Del artikel