Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Se alle film for kun 229 kroner: Nyt biograf-abonnement vækker begejstring i Aarhus

Af Jonathan Sten Drivsholm
Nordisk Film Biografer på Trøjborg. Foto: Oliver Thiesen
Nordisk Film Biografer på Trøjborg. Foto: Oliver Thiesen

Samtlige film i alle Nordisk Film Biografer i hele Danmark.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er ikke desto mindre, hvad du får fri adgang til med det nye biograf-abonnement BIOPLUS UNLIMITED.

I sidste uge blev det nye abonnement rullet ud i alle landets Nordisk Film Biografer – herunder selvfølgelig også de to aarhusianske af slagsen på Tordenskjoldsgade og Sankt Knuds Torv.

Og spørger man Sarah Winther, der er biografchef ved Nordisk Film Biografer i Aarhus, er BIOPLUS UNLIMITED mildest talt blevet taget imod med kyshånd her i byen.

“Vi har kunnet mærke det på den måde, at mange er kommet ned til os og har spurgt ind til det. Samtidig er der allerede mange, der har tilmeldt sig.

Jeg havde da en drøm om, at det ville blive taget godt imod, men folk er bare mega nysgerrige, og flere giver udtryk for, at de altid har drømt om at få et abonnement til biografen. Det er vildt fedt,” siger hun.

Gå amok i biografbesøg

Biografchefen beretter også om flere gæster, der konverterer en på forhånd købt billet til et abonnement, når de møder op i biografen.

Ifølge Sarah Winther lægger de aarhusianske biografgængere især vægt på, at BIOPLUS UNLIMITED gør det muligt for dem at opfylde et ønske om at gå meget mere i biografen.

Se alle film for kun 229 kroner: Nyt biograf-abonnement vækker begejstring i Aarhus
Foto: Oliver Thiesen

Den frie adgang til alle Nordisk Film Biografer lader samtidig abonnenterne få øjnene op for film, de ikke ellers ville tage i biografen for at se.

“Vi håber, at BIOPLUS UNLIMITED kan få vores gæster til at se flere forskellige filmtitler. De smallere film, som ikke altid trækker det største publikum, er også ofte dem, gæsterne bliver allermest positivt overraskede over,” fortæller biografchefen for Nordisk Film Biografer i Aarhus.

Om BIOPLUS UNLIMITED:

  • Giver ubegrænset adgang til alle biograffilm i alle 23 Nordisk Film Biografer i Danmark
  • Gælder også særlige visninger som helaftensfilm, 3D og 4DX 
  • Vennerabat: Du får automatisk 20 kroner rabat på billet nummer 2, når du booker online
  • Få adgang til eksklusive forpremierer og nyhedsbreve
  • Altsammen for kun 229 kroner om måneden

Du kan tilmelde dig lige her

I øjeblikket kan abonnenterne fx forlyste sig med film som det historiske drama ‘Napoleon‘ med Oscar-vinderen Joaquin Phoenix i hovedrollen som den magtsyge kejser. 

Sarah Winther fremhæver også danske ‘Synkefri‘ om et voldsomt skibsforlis, der fandt sted i Hirtshals i 1981, hvor ni mænd omkom. 

Flere storfilm på vej

Nordisk Film Biografers udrulning af det nye biograf-abonnementet i hele landet kommer i kølvandet på stor succes i Aalborg hos biografen i Kennedy Arkaden.

Her har BIOPLUS UNLIMITED været tilgængelig siden oktober 2021, og i dag kan den aalborgensiske biograf prale med, at hver 10. gæst har abonnement.

“Det er jo sindssygt flot, og vi håber at kunne gøre det samme her i Aarhus,” siger biografchef Sarah Winther.

Med snarlig premiere på storfilm som ‘Wonka‘, ‘Ønsket‘ og ‘Nattevagten: Dæmoner går i arv‘ her i en mørk og kold vintertid er der da også masser af gode argumenter for at skrue op for filmhyggen og tilmelde sig BIOPLUS UNLIMITED. 

I Aarhus har vi som bekendt to hyggelige Nordisk Film Biografer at vælge imellem, og uanset om du tilmelder dig på Trøjborg eller i midtbyen, kan du bruge dit abonnement i begge biografer.

Se alle film for kun 229 kroner: Nyt biograf-abonnement vækker begejstring i Aarhus
Foto: Oliver Thiesen

Med BIOPLUS UNLIMITED har du nemlig fri adgang til alle film – inkl. helaftensfilm, 3D og 4DX – i samtlige af kædens biografer landet over. Altsammen for kun 229 kroner om måneden.

Du kan læse mere det nye biograf-abonnement lige her

Del artikel

Andre læser også