Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt brand vil give dig selvtilliden tilbage

Af Annoncør

Det nystartede danske shapewear brand SHABES vil give dig selvtilliden tilbage. Løsningen er nyudviklet shapewear, der sidder usædvanligt godt, og henvender sig til alle kvinder – høj til lav, ung til gammel.

Annoncørbetalt indhold leveret af: SHABES

Startet af to mænd

SHABES har en usædvanlig historie for et shapewear brand til kvinder. Det er nemlig startet af de to danske mænd Hector Brøgger og Mikkel Dahl. De to mødte hinanden på studiet og gik sidenhen sammen om at starte SHABES.

“Vi kender andre shapewear brands, men de hviler på laurbærerne. Vi var overbeviste om, at der var plads til et dansk brand i et internationalt marked” fortæller Mikkel Dahl om opstarten.
Fra idé til det første produkt blev sendt til kunder gik der mere end to år.

“Vi brugte to år på at skabe det bedste produkt. Det krævede mange ture frem og tilbage fra fabrikker og samarbejde med de dygtigste eksperter i branchen. Hos SHABES har vi 100% fokus på produktet” forklarer Hector Brøgger.

Succesfuld opstarts

SHABES fik sin start med en succesfuld crowdfunding-kampagne i starten af året.

På blot syv dage, havde kampagnen samlet over 100.000 kroner ind fra kunder i fem forskellige lande, som valgte at købe og støtte op omkring produkterne. Efter en kort produktion på få måneder blev produkterne sendt til de tidlige backers.

Mikkel Dahl fortæller:

“Vi er enormt taknemmelige for, at folk fra fem forskellige lande var villige til at hjælpe os i gang med vores drømmevirksomhed”.

En ny generation af shapewear

SHABES produkter er nu lanceret på webshoppen SHABES.dk og produkterne er blevet ligesom Hector og Mikkel ønskede det:

Nøgleordene er bløde, behagelige og effektive materialer kombineret med et tidløst design.

Det har allerede ført til 5-stjernede Trustpilot-anmeldelser som bl.a.:
“Perfekt materiale og pasform. Sku ha fundet dem noget før:))))”

“Fuldstændig fantastiske produkter… Kan varmt anbefale og materialet er superlækkert – Kan nærmest ikke mærke at jeg har det på. Det shaber alle de rigtige steder – Jeg bruger det både til hverdag, fest og events. Kæmpe thumbs up herfra”

“Det bedste shapewear til dato!

Jeg elsker kvaliteten og bevægeligheden. Det strammer ind de helt rigtige steder og alligevel føles det som silke på huden.

Jeg har kun varme anbefalinger til Shabes.dk!”

Hector fortæller om tilbagemeldingen fra kunderne:

“Hvad kunderne synes om vores produkter, er det ultimativt vigtigste for os. Uden glade kunder er der ingen SHABES. Alle kan skrive og ringe direkte til os ved det mindste problem og så hjælper vi dem videre.

Del artikel

Andre læser også