ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt digitalt koncept for herreklipning i Aarhus: Tilbyder mænd klipning på abonnement til fast pris

UrbanCut er navnet på et nyt frisørnetværk i Danmark, der tilbyder mænd klipning på abonnement til fast pris. Konceptet gør det både nemt og billigt for mænd at blive klippet hos en række af Danmarks bedste frisørsaloner. Nu starter konceptet i Aarhus.

 

Nu lanceres et nyt digitalt koncept, der skal gøre det nemt og billigt for mænd at gå til frisør. Konceptet giver nemlig forbrugerne mulighed for at blive klippet på abonnement til fordelagtige priser hos en række af landets bedste frisører. Frisørnetværket tæller på nuværende tidspunkt 70 saloner fordelt over hele landet.

 

Konkurrencepræget marked

Det kræver ingen uddannelse at drive frisørsalon i Danmark, og branchen har længe oplevet stor konkurrence fra ufaglærte frisører, som tilbyder lynklipninger til billige penge. UrbanCut er et modsvar, der tilbyder forbrugerne klipninger af høj kvalitet til samme lave pris på abonnement. Det glæder man sig blandt andet over hos salon Marquart og Søby i Aarhus:

 

Vi ser UrbanCut som et stilrent koncept, der matcher vores salon rigtig godt og rammer en bred målgruppe. Konceptet giver os helt konkret muligheden for at få dækket vores kalender helt ind og mindske de spildkvarterer, som de fleste frisører oplever i løbet af en dag. Det vil skabe mere liv og forhåbentlig tiltrække nye herrekunder til salonen, lyder det fra Lasse Søby, der er medejer af Marquart og Søby i Aarhus.

 

Det er solide kræfter med både branchekendskab og forretningsforståelse, der står bag UrbanCut. Det skaber både fordele for medlemmerne af UrbanCuts frisørnetværk og mændene, som konceptet henvender sig til:

 

UrbanCut er defineret ud fra egne erfaringer. Jeg har længe haft en aftale med min egen frisør om klipning til en fast årspris, og tanken var, at det med fordel kunne skaleres op til glæde for andre herrekunder og frisører rundt om i landet. Ved kun at inkludere frisører med den 4-årige frisøruddannelse sikrer vi samtidig, at kunderne får klipninger af høj kvalitet, siger Uffe Brunø Lindstrøm, der, udover at være indehaver og medstifter af UrbanCut, er inkarneret forretningsudvikler og bestyrelsesmedlem for en lang række danske og internationale virksomheder.

Nyt digitalt koncept for herreklipning i Aarhus: Tilbyder mænd klipning på abonnement til fast pris

Med sig har han Sanne B, der er et velkendt ansigt i den danske frisørbranche. Sanne har, i kraft af sine mange års erfaring fra frisørfaget – både som selvstændig frisør og konsulent, et indgående kendskab til branchens udfordringer samt kundernes vaner og præferencer:

 

Jeg plejer altid at sige, at man ikke skal sælge det, man har på hylderne, men det kunderne efterspørger. Vi mærker helt sikkert en efterspørgsel fra mænd, der ønsker en hurtigere og billigere service uden at gå på kompromis med kvaliteten af behandlingen, og det forsøger vi at imødekomme, lyder det fra Sanne B.
 

Ikke mere end højest nødvendigt

Hvor det for kvinder er en ekstra luksus i hverdagen at tage en tur til frisør, er det for mange mænd nærmere en nødvendighed, der skal overstås. Det er derfor ofte dem, der vælger de billige alternativer, når det er tid til at tynde ud i toppen. Denne tendens oplever man også hos Marquart og Søby i Aarhus:

 

UrbanCut er et godt koncept, der bidrager til at skabe et nyt frisørmiljø for danske mænd. Det er en helt ny måde at gå til frisør på, som sandsynligvis stemmer godt overens med det, som mange mænd ønsker – at det skal være hurtigt og nemt. På den måde ser vi en abonnementsservice som en god løsning for begge parter – mændene betaler ikke for mere end det absolut nødvendige, og vi får mulighed for at få dækket vores kalender helt ind og bevare et kundesegment, der er stor konkurrence om, lyder det fra Lasse Søby.

 

UrbanCut blev udrullet i Aalborg 1. februar og spredes nu til Aarhus og resten af Jylland fra 1. marts. Derefter følger Odense og København. I løbet af 2018 vil UrbanCut være en landsdækkende service med mere end 200 saloner i hele Danmark.

Nyt digitalt koncept for herreklipning i Aarhus: Tilbyder mænd klipning på abonnement til fast pris

Fakta

  • UrbanCut er en service, der tilbyder mænd klipning på abonnement
  • Formålet er, at det skal være nemt og billigt for mænd at gå til frisøren samtidig med, at salonerne opnår mere forretning
  • På nuværende tidspunkt findes der 70 UrbanCut-frisører i Danmark
  • Priserne strækker sig fra 140 kr. om måneden til 175 kr. pr. klipning

 

 

Del artikel