Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Her er dommen: Casper Drømme anmelder aarhusiansk andeburger

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Casper Drømme Youtube-kanal
Foto: Casper Drømme Youtube-kanal

Et af 2022’s mest virale fænomener på de sociale medier er Casper Drømme, der tager rundt og smager en masse mad – primært i Københavnsområdet på forsædet i sin bil.

På Tik Tok har han over 240.000 følgere og over 126.000 følgere på Instagram kigger med, hver gang 34-årige Casper Drømme anmelder mad.

Det er typisk takeaway som burgere, pizza, pølsehorn, brød og kager, mere end det er gourmetmiddage på restauranter, der bedømmes.

Nu har “Lad os se, hvad det kan”-manden taget turen til Aarhus, hvor han kommer med sin helt ærlige mening om en masse mad fra kendte steder i Smilets By.

“En fornuftig omgang”

For nylig testede han tyrkisk brød Hos Bilal i Bazar Vest, sandwich fra Chef Holmegaard på Aarhus Street Food, sandwich fra Sun Shine Sandwich og den legendariske sharwarma fra Shawarma Bar i Guldsmedgade.

Seneste skud på stammen er Duck It på Street Food og deres spicy andeburger.

“Den dufter altså sindssygt,” lyder det fra Casper Drømme, inden han tager en bid af burgeren.

“Den er god spicy, der er masser af rødløg i, løgringene er lidt en sløj omgang og det her ciabattabrød… jeg er ikke helt fan.”

Til gengæld falder den vigtigste ingrediens i livsnyderens smag.

“Kødet er lækkert. Alt i alt synes jeg faktisk, det er en fornuftig omgang. Den koster også en 100-mand, men det smager altså ikke dumt,” lyder konklusionen – du kan se videoen lige her

Også risengrød fra Grød og juleburgeren Grill de Canard fra Grillen Burgerbar, der begges fås i Aarhus, har Casper Drømme fældet dom over på det seneste.

Begge får dog mere lunkne bedømmelser med på vejen.

Du kan se Casper Drømmes videoer her på Instagram

Del artikel

Andre læser også