Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt i mulig drabssag: 24-årig sigtes for drab på to kvinder

Af Freja Dumont

Østjyllands Politi modtog søndag aften via 112 en anmeldelse om, at en kvinde lå livløs i en lejlighed på Gudrunsvej i Brabrand

Politi, ambulance og læge rykkede straks ud, men den 18-årige kvindes liv stod dog ikke til at redde, og hun blev erklæret død på stedet. 

Da der var flere mistænkelige omstændigheder ved dødsfaldet, indledte Østjyllands Politi en efterforskning, og foretog grundige undersøgelser på og omkring adressen. Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Flere ubesvarede spørgsmål

Beboeren i lejligheden, en 24-årig mand, blev kl. 18.42 anholdt og senere afhørt, og han fremstilles altså nu mandag kl. 14.00 i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling. 

”Vi er stadigt meget tidligt i efterforskningen, så der er en del ubesvarede spørgsmål. Men der er flere mistænkelige omstændigheder, der gør, at vi har sigtet ham for manddrab.

Blandt andet den omstændighed, at der også i juli blev fundet en død 23-årig kvinde på hans adresse. Dengang foretog vi nogle grundige undersøgelser, og der var ikke umiddelbart noget, der indikerede, at der var sket noget kriminelt.

Men det er klart, at vi nu ser sagen i et andet lys, ” siger vicepolitiinspektør Flemming Nørgaard i pressemeddelelsen. Han tilføjer, at efterforskningen stadig er i sin spæde start. 

”Der ligger en del efterforskningsarbejde og tekniske undersøgelser foran os, så på nuværende tidspunkt er der flere ubekendte i forhold til, hvad der præcist er sket.

Vi ved dog, at den sigtede og de to kvinder har haft et forudgående kendskab til hinanden, ” siger vicepolitiinspektøren. 

Af hensyn til den videre efterforskning ønsker Østjyllands Politi p.t. ikke at oplyse yderlige detaljer om sagen. 

Del artikel

Andre læser også