Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt koncept: Gratis cocktails i tre timer – hvis du er heldig

Freebie Friday er navnet på konceptet og arrangøren er den kombinerede burgerrestaurant og cocktailbar, Cock’s & Cows. De byder på gratis cocktails i tre timer den sidste fredag i måneden. Der er kun et problem. Man ved først hvor en time før. 

 

Freebie Friday er et simpelt koncept. Gratis cocktails på Cock’s & Cows i tre timer den sidste fredag i måneden. Der er bare det lille benspænd, at arrangementet kun finder sted på én ud af 10 restauranter, og hvilken restaurant det er, afsløres først en time før arrangementet starter. Med andre ord er det ikke til at vide hvor arrangementet løber af stablen, og samtidig skal man være klar til at kigge forbi i løbet af kort tid. 

 

Spontane fester er de bedste fester 

Idéen bag Freebie Friday er, at de fester som opstår ud af det blå altid er de sjoveste. Det synes man i hvert fald hos folkene bag Cock’s & Cows. ”Nogle af de bedste fester eller aftener ude, jeg har haft i mit liv, er opstået helt spontant. Det giver en eller anden særlig følelse, når tingene opstår pludseligt og man bare følger med. Det er den glæde og oplevelse, vi forsøger at genskabe med Freebie Friday. Hvor festen starter og man lader sig suge med,” siger Lasse Wiwe, som er Partner hos Cock’s & Cows. 

 

Første gang i Aarhus 

Hvis pilen fredag aften kl. 20.00 peger på Cock’s & Cows i Aarhus vil det være første gang Freebie Friday- konceptet, som kun har nogle måneder på bagen, kommer til Aarhus. Adspurgt om han kan give et hint om, hvor Freebie Friday afholdes, er Lasse Wiwe ikke til megen hjælp. ”Jeg ved det faktisk ikke. Det er kun meget få personer som rent faktisk ved det, og jeg har bedt om ikke at få det at vide. Jeg er dog selv I Aarhus fredag aftenen i et andet ærinde, så jeg håber virkelig det bliver her”. 

 

Hvis du føler dig heldig, kan du booke et bord til spisning på Cock’s & Cows Aarhus lige her 

 

Med lidt held kan du ende med at få gratis cocktails oven i hatten. 

 

Nyt koncept: Gratis cocktails i tre timer - hvis du er heldig