Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt mandagskoncept på Restaurant Basso: Family Feast

Kom med, når restauranten Basso i Skolegade fremover ugentligt byder indenfor til en rigtig mandagsmiddag. Rammerne er uformelle, mens både smag og kvalitet er helt i top. Glæd jer til 7 smagsoplevelser for bare 248 kroner per person.

 

Hos Basso er en god restaurantoplevelse givet ved dét at være sammen om noget. Her tror man på ’Social Dining’ – mindre retter, der kan deles ved bordet, så alle ved selskabet får muligheden for at tage del i de forskellige smagsoplevelser. Restauranten, der har åbent alle ugens 7 dage, er nu klar med et nyt madkoncept til ugens første dag, nemlig mandagen. 

 

Konceptet kalder de for ”Family Feast”; Et godt måltid mad, der gennem smag og hygge samler familien eller venneflokken på en uformel måde. Det vil altså stadig være i tråd med restaurantens øvrige sjæl og identitet. 

 

Konceptet er noget vi udelukkende kører med om mandagen, hvor vi tager udgangspunkt i en rigtig mandagsmiddag, hvor man som familie eller venner samles uformelt om et godt hjemmelavet måltid mad, forklarer Jonas Fjordbak, Bestyrer hos Basso Aarhus.

 

Her får man som gæst 3 kolde retter og 3 varme retter serveret ad én omgang, så man både får nogle varme, lidt tungere retter, men også friske, kolde retter, så man kan tage lidt af hvert, som man ønsker. Man kan få refill på alle retter, hvis man ønsker det. Efter de kolde og varme retter, kommer der en dessert på bordet til at runde måltidet af med. Alt dette til en pris på bare 248,- pr. person.

 

Vi tror på, at gæster på en mandag ofte ønsker en uforstyrret middag, så vores idé med konceptet er, at man får god mad på en uformel måde, hvor man som gæst kan sidde og snakke og hygge om maden uden for mange afbrydelser, fortæller Jonas Fjordbak.

 

Du kan bestille bord til Family Feast hver mandag og første gang er mandag den 3. februar 2020. Det er selvfølgelig stadig muligt at bestille restaurantens sædvanlige Social Dining-menuer à hhv. 10 og 13 retter også.

 

Bestil dit bord her: 

 

Hvad? Family Feast – 7 smagsoplevelser – 248,- pr. person
Hvor? Restaurant Basso i Skolegade
Hvornår? Hver mandag. Første gang er mandag den 3. februar 2020

 

Nyt mandagskoncept på Restaurant Basso: Family Feast