Nyt på kajen: KP5 laver brunch med tre tallerkenserveringer
Den nyåbnede restaurant, KP5, som ligger ved den gamle lystbådehavn melder klar med deres nye søndagsbrunch. Idéen er at lave noget nyt på brunchfronten og skille sig lidt ud fra kollegerne. Det gør KP5 ved at dele et brunch-måltid op i tre dele, og servere dem til gæsterne.
Enten eller, alt efter om du er til drikke ad libitum
De tre serveringer koster 218 kroner. Er du til ad libitum drikkevarer sammen med brunchen, så er prisen 348 kroner. Her kan du se hvad der er på søndagsbrunchen:
Første servering
- Hjemmelavet tykmælk med hjemmelavet granola og friske bær
- Frisk frugt fra Rungis markedet i Paris
- Lækkert pålæg fra Nørre Søby slagteren på Fyn
- Hjemmelavet marmelade
- 2 forskellige hjemmebagte brød
- Hjemmebagt rugbrød
Anden servering
- Hjemmebagt mini-croissant med hjemmelavet hønsesalat
- Hjemmerøget laks med røræg
- Hjemmelavet leverpostej m. hjemmesyltede rødbeder og bacon
- Brunchpølse fra Nørre Søby slagteren m. surt og hjemmelavet sennep
- To forskellige hjemmebagte brød
- Hjemmebagt rugbrød
Tredje og sidste servering
- Ost med hjemmelavet chutney
- Pandekager med karamel og orange
- 3 små desserter (kan evt. tages med hjem til eftermiddagskaffen)
Drikkevarer ad libitum
- Økologisk stempelkaffe
- Økologisk te
- Juice
- Hjemmelavet saft
- Cava
KP5
Kystpromenaden 5
8000 Aarhus C
Website: