Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt på menukortet hos Il Locale: Makrel i tomat-pizza

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: Il Locale.
Foto: Il Locale.

Er du vild med pizza? Og elsker du samtidig en god makrel i tomat? Så er en kombination af de to ting måske noget for dig!

Makrel i tomat-pizzaen har netop ramt menukortet hos populære Il Locale i Guldsmedgade.

Samarbejde med Clausens Fiskehandel

Pizzaen er blevet til i et samarbejde med P. Clausens Fiskehandel, som i deres YouTube-serie “Chef’erne af fisk” tager rundt på lokale restauranter.

Her får de en snak med køkkenchefen om restauranten og deres arbejde, og så laver de nogle retter med fisk. I det første afsnit, der udkom i juni, gik turen til Il Locale, hvor en pizza med makrel i tomat blev tryllet frem.

Resultatet blev simpelthen så godt, at Il Locale nu har valgt at sætte pizzaen på menukortet som en sæsonspecial.

Pizzaen er med ILLO-tomatsovs, mozzarella fior di latte, provolone, makrel fra Vesterhavet, brændte nye danske løg, oliven, kapers, burrata, dild og ekstra jomfru olivenolie.

Den nye pizza koster 145 kroner.

Il Locale anbefaler vinen Uncut Siller fra Tjekkiet til maden.