ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sprøde surdejspizzaer: Nyt pop-up pizzeria på Ingerslevs Plads

Af Freja Dumont

Der er godt nyt til dig,  der elsker surdejspizzaer og bor på Frederiksbjerg.

Nu kan du nemlig blive forsynet med en sprød Margharita Buffalo, Spicy Salami eller Kartoffel & Zucchini lavet i små stenovne.

Det er de to unge venner og iværksætter 23-årige Nikolaj Engell-Hansen og 22-årige Andreas Aarvig, som sammen har kastet sig ud i at kreere italiensk inspirererede surdejspizzaer fra deres nye lille pop-up biks, Pizza Boys, på Ingerslevs Plads.

Sprøde surdejspizzaer: Nyt pop-up pizzeria på Ingerslevs Plads

Alternativt sommerferie-job

Både Nikolaj Engell-Hansen og Andreas Aarvig er studerende – og med en lang sommerferie i sigte, besluttede de to gymnasiekammerater sig for, at deres sommerferie-job i år skulle være med dem selv som chef.

”Under corona eksperimenterede vi, ligesom mange andre, med surdejsbagning. Det kombineret med, at vi begge tidligere har arbejdet på pizzeria og i år har en lang sommerferie gjorde, at vi fik mod på at kaste os ud i at åbne vores lille mobile pizzabiks,” siger Andreas Aarvig.

Sprøde surdejspizzaer: Nyt pop-up pizzeria på Ingerslevs Plads

Succes allerede

De to venner åbnede deres mobile surdejspizzeria onsdag den 23. juni – og hver onsdag til søndag står de nu klar til at servicere pizza-sultne aarhusianere de næste tre måneder frem.

Menukortet er simpelt og overskueligt og byder på fem slags pizzaer: margherita, salami, prosciutto, kartoffel& zucchini og drengenes egen favorit – portobello & asparges.

”Vi har haft en forrygende start, og vi har måtte melde udsolgt alle dage. Vi håber selvfølgelig, at det forbliver en succes. Hvis det gør, kunne vi godt finde på at tilbyde at komme ud til events og fester med vores pizzaer – men nu må vi se, hvad tiden bringer,” siger Nikolaj Engell-Hansen.

Hvad: Pizza Boys, Ingerslevs Plads
Hvornår: Onsdag til søndag kl. 15.00-20.30 i hele sommeren

Del artikel

Andre læser også