Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kom med indenfor: Nyt showroom åbnet i ikonisk Aarhus-bygning

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Reform
Foto: Reform

Vi kender den allesammen – den gule murstensbygning på Banegårdspladsen, der hver dag besøges af tusindvis af rejsende.

Udover at være et knudepunkt i byen byder bygningen også på smukke historiske lokaler, der har huset lidt af hvert gennem årene.

I 1920’erne blev der langet pengesedler over disken, da lokalerne dannede ramme om en bank, og senest har sedlerne været erstattet af kardemommesnurrer og kaffe hos La Cabra, som drev kaffebar på adressen.

Nu har lokalerne igen gennemgået en forvandling. Det fremadstormende designbrand Reform har nemlig åbnet et spritnyt showroom i lokalerne, der med sine arkitekttegnede køkkener skal inspirere og overraske de besøgende.

Kom med indenfor: Nyt showroom åbnet i ikonisk Aarhus-bygning
Der er indgang til showroomet her fra Banegårdspladsen. Foto: Reform

Gå på opdagelse i hjemlig atmosfære

Reform har tidligere været at finde på adressen, hvor det danske brand oprindeligt åbnede i 2018, men showroomet er ombygget og udvidet med 100 kvadratmeter, så det nu fylder hele 250 kvadratmeter.

Ombygningen er designet af Reforms eget team med øje for den rige historie og arkitektur, som den gule murstensbygning rummer.

Udover at åbne rummet ved at nedlægge en væg er farver og materialer valgt for at udnytte lysindfaldet fra de store vinduer.

Under de høje lofter med synlige søjler har Reform skabt en hjemlig atmosfære, hvor du kan udforske de forskellige køkkendesigns på egen hånd blandt nøje udvalgt interiør og nyligt lancerede produkter.

Ekstraordinært design til rimelige priser

Reform samarbejder med internationalt anerkendte designere og arkitekter for at indfri sin vision om at tilbyde ekstraordinært køkkendesign til overkommelige priser.

Fra at være en dynamisk startup-virksomhed i København er Reform på otte år vokset til at være et internationalt anerkendt køkkenbrand. Med det nye showroom i Aarhus råder brandet nu over i alt 12 af slagsen i både Danmark, Tyskland og USA.

Netop showroomet i Aarhus er blevet taget enormt godt imod. Alene det seneste år har Reform næsten fordoblet omsætningen, og det har været med til at gøre den nylige udvidelse mulig.

Kom med indenfor: Nyt showroom åbnet i ikonisk Aarhus-bygning
Foto: Reform

På Banegårdspladsen 1F kan du se og røre materialerne samt bl.a. opleve det nyligt lancerede køkken REFLECT af den franske arkitekt Jean Nouvel.

Køkkenerne i showroomet er bygget ud fra Reforms modulære designprincip og viser de mange muligheder, der er for at skabe alternative indretningsløsninger med brandets produkter – både, hvad angår materialer og farver.

Besøg det nye showroom og kom et skridt tættere på dit drømmekøkken. Du kan læse mere om Reform lige her

Hvad: Reforms nye showroom
Hvor: Banegårdspladsen 1F
Hvornår: Mandag til lørdag kl. 10-18

Del artikel

Andre læser også