Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Restauratører bag kendte spisesteder i Aarhus: Udvider med ny smart frokostordning

Af Freja Dumont

Der er kommet en ny spiller på frokostleveringsmarkedet. Det lyder måske ikke i sig selv revolutionerende – men det er det faktisk!

Det nye koncept hedder Dabba, som på hindi betyder madkasse.

”Der er ingen tvivl om, at restaurationsbranchen er hårdt ramt af nedlukninger og restriktioner. Vores koncern alene har mistet et tocifret millionbeløb i omsætning. Men kriser skaber også nye muligheder – og jeg ser et enormt stort potentiale i vores nye projekt, Dabba.

Vores mission er, at vi gerne vil give så mange hårdtarbejdende mennesker som muligt gode daglige madoplevelser,” siger restauratør og iværksætter Mads Poulsen.

Mads Poulsen og partnerens kæde af butikker tæller blandt andet Spiselauget, Kolo, Masvino, Vinbodega, Pica Pica, Lundbergs Spisehus, Spiselauget Ceres Park Arena samt koncernens vinimport firma Masvino vinimport.

Drop den fantasiforladte buffet

Den asiatiske tiffin-box ’dabba’ er allerede en populær frokostløsning i mange sydøstasiatiske lande, hvor stifteren af Dabba, Mads Poulsen, har rejst meget.

Og netop disse rejser inspirerede Mads Poulsen til at afprøve konceptet i Danmark.

Frokostordningen Dabba går i al sin enkelhed ud på, at virksomheder kan tilmelde sig, så medarbejderne hver dag får leveret en personlig tin-madkasse i tre niveauer – indholdet vælges individuelt via en app.

Hvis du eksempelvis er glutenintolerant, vegetar eller bare gerne selv vil bestemme, hvad du skal spise til frokost, så er Dabba løsningen.

”Dabba er det rigtige valg for alle, der er trætte af karakterløse og fantasiforladte buffeter, hvor kvantitet og madspild erstatter kvalitet og madglæde,” siger Mads Poulsen.

Restauratører bag kendte spisesteder i Aarhus: Udvider med ny smart frokostordning

Få leveret måltidskasse på arbejdet

På Dabbas app kan du vælge mellem tre kategorier: den klassiske, den varierede og den grønne. Her vil der hver dag være en ny ret, så du selv kan sammensætte ugens frokost.

Ligeledes kan du foretage tilkøb af vine, snacks, drikkevarer, mødeforplejninger, måltidskasser og meget mere, som leveres på arbejdspladsen sammen med din Dabba.

Tanken med disse tilkøb er at gøre det lettere at lave de daglige indkøb – og specielt måltidskasserne er der allerede stor efterspørgsel på.

”Der er mange ansatte, som har svært ved at nå at hente børn, få købt ind og lave mad i ordentlig tid, fordi de lige skal nå det sidste på kontoret.

Det resulterer ofte i usunde vaner og for meget halvfabrika, når man kommer hjem – og det er Dabba løsningen på,” siger Mads Poulsen.

De ekstra tilkøb har derfor heller ingen binding, men er blot et supplement til den daglige frokostordning.

Læs også Støt lokalt: Få lækker takeaway hos flere af Aarhus’bedste til 99 kr. 

Restauratører bag kendte spisesteder i Aarhus: Udvider med ny smart frokostordning

Bæredygtige løsninger

Udover at Dabba er et smart valg i forhold til personlige frokostpræferencer og tilkøb, som leveres til arbejdspladsen, så er det også en bæredygtig løsning.

”En buffet bliver sjældent spist helt op. Vores passende portionsanretninger reducerer madspild med op til 30 procent – og så undgår vi også engangsemballage med vores tin-bokse, som vi leverer og henter igen hver dag,” siger Mads Poulsen.

Dabba leverer tilmed alt mad på el-cykler i Aarhus C med op til 50 kuverter.

Restauratører bag kendte spisesteder i Aarhus: Udvider med ny smart frokostordning

Dabba søger testvirksomheder

DABBA går i luften den 1. marts, men allerede nu søger de virksomheder, der ønsker at indgå i et testsamarbejde i hele februar.

”Vi har jo udviklet en ny app og platform til det, vi tror på, er fremtidens frokostordning. Derfor har vi også behov for virksomhedernes feedback på teknologien og konceptet i sin helhed,” fortæller Mads Poulsen.

Virksomheder, der deltager, vil derfor kunne få frokostordning fra Dabba uden binding og til en meget billig pris, hvis de ønsker at indgå i denne testfase.

Er man interesseret, kan man henvende sig til info@dabba.dk.

Det vil per 1. marts være muligt for virksomheder at købe sig ind i den smarte frokostordning.

Læs mere om konceptet på Dabbas hjemmeside.

Del artikel

Andre læser også