ANNONCE
Indisk, thai og kinesisk: Nyt smart madkoncept kommer til Aarhus
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Indisk, thai og kinesisk: Nyt smart madkoncept kommer til Aarhus

Af Freja Dumont

Fænomenet “Ghost Kitchens” har opnået stor succes verden over – og det er ikke nær så skræmmende, som det lyder.

Konceptet indebærer, at der kun er personale og bemanding i restauranten få timer hver dag. Når du vil hente din mad, åbner du appen Swiiftly, som lukker dig ind i restauranten ved hjælp af din QR-kode.

Herefter scanner du mad og drikke og betaler i appen. Om du sætter dig ved en af de 55 siddepladser eller tager maden med dig er op til hver enkelt. 

Og nu kommer konceptet til Aarhus. Den 16. september slår Swiiftly nemlig dørene op til Aarhus’ første Ghost Kitchen. Det sker i “Indisk Restaurants” lokaler i Nørregade 38, og der vil på åbningsdagen være halv pris på maden fra kl. 16-20.

Kokke fra Indien, Thailand og Kina bemander hver sin madstation i ét fysisk køkken hos “Indisk”. Her sørger de for hjemmelavet mad, og giver kunderne mulighed for at hente mad og drikke døgnet rundt ved hjælp af en QR-kode. 

Konceptet er enkelt

  • Download appen, Swiiftly
  • Scan din QR-kode ved døren hos “Indisk”
  • Vælg, scan og betal mad og drikke
  • Varm maden op hjemme eller spis den hos “Indisk”

Et køkken – tre nationaliteter

Bag konceptet står Prasad Devendra Chougule, som kommer fra Indien. 

Han har boet i Danmark i 13 år, og er oprindeligt uddannet ingeniør.  Siden 2016 har han og konen Neha med succes drevet “Indisk” på Aarhus Street Food.

Ideen med Ghost Kitchen er, at man skal kunne spise eller hente forskelligt asiatisk mad på samme sted. På den måde kan alle i familien få lige præcis den mad, de ønsker.

Prasad Devendra Chougule fortæller:

 “Det her er en ny måde at få sin takeaway, og vi stoler på kundernes ærlighed, når de tjekker ind hos Swiiftly. Priserne for maden holdes nede i et niveau, hvor alle kan være med, da vi sparer tjenere og udgifter til en dyr husleje med tre køkkener i et.

Nu er det spændende, hvordan kunderne tager imod det. Er der flere kokke eller restauranter, der vil være med, er der plads til det”.

Det handler om asiatisk mad

Maden laves af Sophia fra Kina, Ann fra Thailand, der kender hinanden fra en sprogskole, og så Prasad Devendra Chougule og sin kone Neha fra Indien.

De har erfaring med asiatisk mad lavet fra bunden. Der vil være 22 menuer at vælge mellem og flere mulige madkombinationer, så kødet kan skiftes ud og laves vegetarisk med blomkål, tofu eller paneer i stedet for kød.  

Bæredygtighed i fokus

Hos Swiiftly er der nul madspild, og de reducerer energien ved at lave mad over kort tid.

I tidsrummet 17 til 20 kan du medbringe egne beholdere og dermed reducere brugen af engangsmaterialer.

Prasad Devendra Chougule fortæller, at han på sigt har planer om at udvikle genbrugsbokse med pantsystem. 

To koncepter i et

Er du mest til servering ved bordene og bestilling af mad i restauranten, kan du mellem 17.00 og 20.00 tirsdag til søndag tage plads hos “Indisk” og bestille indisk mad.

I det tidsrum fungerer “Indisk” som restaurant. Vil du have mad leveret til døren, kan det lade sig gøre med nogle af leveringsplatformene.

Hvad: Ghost Kitchen med indisk mad åbner
Hvor: Nørregade 38
Hvornår: Fredag den 16. september

Del artikel