Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Passion for godt håndværk: Nyt surdejsbageri åbner på Frederiksbjerg

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: und Butter.
Foto: und Butter.

Der skal smør til, når byens nyeste surdejsbageri åbner i begyndelsen af juni.

Navnet på bageriet er ‘und Butter’, og det kommer til at ligge i de lokaler på Odensegade, hvor der siden 1935 har ligget en smørrebrødsforretning.

Bag und Butter står Jan-Ole Herfurth og Torben Kiel Hviid, der begge har haft deres gang i restaurationsbranchen.

Jan-Ole er butleruddannet og tidligere tjener, mens Torben er kok og indehaver af madstedet og mikrobageriet GROFT i Rude.

“und Butter skal ikke kun være et bageri, men et sted med varme, åbne arme og passion for godt håndværk, hvor vi kan møde vores gæster i øjenhøjde og bidrage til det leben og den sjæl, der er på Frederiksbjerg,” fortæller Torben Kiel Hviid i en pressemeddelelse.

und Butter overtog lejemålet i starten af året og har siden arbejdet for at gøre lokalerne klar til åbningen.

“Mange af vores naboer har haft et specielt forhold til stedet, og derfor har vi også været i gang med en nænsom renovering med øje for det, der gør de historiske lokaler helt specielle,” udtaler Jan-Ole Herfurth.

Vi glæder os til und Butter slår dørene op for aarhusianerne i begyndelsen af juni, og vi skal helt sikkert forbi og prøve byens nyeste surdej.