ANNONCE
Nyt til boligen: 70 procent rabat hos Decorate
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt til boligen: 70 procent rabat hos Decorate

cof
cof

Interiørbutikken Decorate på hjørnet af Norsgade og Nørregade flytter til større lokaler, og derfor er der lige nu udsalg med store besparelser i butikken i Øgadekvarteret.

 

Lokalerne på den centrale og attraktive hjørneadresse er udbudt til leje via ButiksKompagniet, og varelageret sælges med op til 70 procent rabat på udvalgte varer.

 

Decorate flytter til Jægergårdsgade 100 lige ved Bruuns Galleri i krydset ved M.P. Bruuns Gade.

 

Interiør, skønhed og delikatesser

Decorate excellerer i interiør, tekstiler, keramik og porcelæn, belysning, galleri, skønhed og pleje, smykker, delikatesser og sågar møbler, og nu er pladsen altså blevet for trang i filialen i Norsgade.

Nyt til boligen: 70 procent rabat hos Decorate

Foruden butikker i Norsgade og Jægergårdsgade har kæden butikker i Kolding, Vejle, Silkeborg, Horsens og Randers, ligesom Decorate står bag Tidens Møbler på Klostertorvet i Aarhus, hvor det hele begyndte i 2001 med iværksætteren Morten Broløs. Endelig driver Decorate også en omfattende webshop.

 

40 ansatte og masser af mærkevarer

Norsgade-afdelingen af Decorate blev i 2008 den første af sin slags, da det kneb med pladsen hos Tidens Møbler på Klostertorvet, og Morten Broløs’ hustru, Mette Damgaard, åbnede en butik med et større udvalg af interiør. I dag har Decorate mere end 40 ansatte med forstand på boligindretning og nye tendenser.

 

Decorate sælger varer fra bl.a. Skandinavisk, Stine A, AIAYU, Mens Society, HAY og Muuto, og holder sig opdateret via jævnlige besøg på danske og udenlandske messer.

 

Decorate Shop

Norsgade 1

8000 Aarhus C

Tel. 41 90 89 01

norsgade@decorateshop.dk

@decorateshopdk

 

Indtil videre:

Mandag – torsdag 10-17.30

Fredag 10-18

Lørdag 10-15

 

 

 

Del artikel