Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nytår 2019: Gå nytårsaften sikkert i møde med Bichel Vine

Af Jan L. Pedersen

Når det nye år skal fejres, har Bichel Vine sammensat en række af smagsoplevelser der gør dig klar til at gå årets sidste aften sikkert i møde.

 

”Vi lover du ikke kommer til at kede dig i butikken” siger Lars Bo Henriksen, direktør for Bichel Vine. ”fredag kan du smage mindst 10 forskellige Champagner og andre bobler. Og i år har du endda mulighed for at tilkøbe en skefuld topklasse fransk caviar til kun 50 kroner”.

 

Bichel Vine er eksperter i at koble mad og vin, og som altid opfordrer de til at tage nytårsmenuen med, så hjælper de med at finde de rette vine til maden ud fra dine ønsker.

 

Smag 10 forskellige Champagner og andre bobler – fredag d. 27. december i butikkerne

Det kan være lidt af en udfordring at finde den helt rigtige champagne at spendere sine penge på. Derfor kan du fredag d. 27. december smage dig frem til den helt rigtige nytårschampagne, og Bichel garanterer mindst 10 forskellige flasker bobler at vælge imellem.

 

Caviar tilkøb – 50 kr. for en skefuld

Caviar Perlita har i 20 år produceret caviar af højeste kvalitet fra sibirisk stør. Caviaren er upasteuriseret, hvilket giver en mere cremet og kompleks smag. Størerne fodres ikke med gris og kylling, men derimod med fisk, der er deres naturlige føde. Resultatet skulle være fantastisk.

 

Det ultimative oksekød fra Urup Dam

Fritgående Murray Grey kvæg fra Urup Dam Oksen. Den australske kvægrace er ekstremt god til at omsætte græs til kød, hvilket er med til at give en høj kødkvalitet og en fantastisk intramuskulær fedtmarmorering.

 

Murray Grey læner sig i kvalitet op ad Kobe-kød og er helt fantastisk til grill. Faktisk er vi særligt begejstrede for det hakkede kød, der løfter retter som burgers, hakkebøffer, lasagne og ragú til gastronomiske højder.

 

Kødet fra Urup Dam kan købes i Bichels butikker. Ring og hør nærmere.

 

Nytår 2019: Gå nytårsaften sikkert i møde med Bichel Vine

 

Bichel Vine Hjortshøj

Hjortshøjlund, Mejlbyvej 501
8530 Hjortshøj
Telefon: 86 22 94 00
E-mail: post@bichel.dk

Nytår 2019: Gå nytårsaften sikkert i møde med Bichel Vine

 

Bichel Vine Malling

Stationspladsen 3
8340 Malling
Telefon: 86 22 94 00
E-mail: post@bichel.dk
Se åbningstider på bichel.dk

 

 

Del artikel

Andre læser også