ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den store guide: Nytårsaften – hvordan skal den fejres i år?

Af Freja Dumont

Nytårsaften er for en (stor) del af os årets fest – eller en af de store. Det skal fejres med manér og et brag af en fest. Men ofte kan planlægningen drukne i juleræset, hvor julegaver og -frokoster fylder, og planerne om at være den store gourmetkok kan falde til jorden. Heldigvis er der andre, der vil tage sig af det for dig. Du kan starte det nye år op med en fantastisk fest med god stemning, mad og drikke. Aarhus Update giver her vores bud på steder, der sørger for, at du kommer godt og velnæret i i 2018. Priserne svinger meget, men det er også vigtigt, at de er obs på, hvad der er med i prisen.

Caviarservering hos Restaurant Koch - Aarhus Update

 

 

Gäst

 

Nytårsmiddag med seks serveringer, er hvad du og dine kan opleve, når Gäst åbner dørene nytårsaften. Råvarene er hentet hjem fra nærområdet, og menuen er sammensat med ekstra finesse denne særlige aften. Den italienske sommelier sørger for kyndig vejledning, når vinen skal vælges. Du kan gå på opdagelse i vores store vinkort med italienske og franske vine eller tilkøbe en vinmenu, der er tilpasset aftenens serveringer. Vinpriserne på Gäst er kendt for at være yderst sympatiske, så der er rig mulighed for at drikke sjælen god vin, til sympatiske priser.

 

Aftenen slutter med kransekage og kaffe, inden I skåler nytåret ind klokken 24.00. Herefter vil baren være åben med et bredt udvalg af cocktails, vine og avec. Fuldend oplevelsen med en hotelovernatning på The Mayor Hotel, og vågn op til den store økologiske morgenbuffet med bobler nytårsdag.

 

Sted: Gäst

Vælg tid: 18.30, 19.00 eller 19.30 til du går

Pris: 750 kroner

Pris overnatning: Fra 495 kroner

Læs mere her

GÄST italiensk aarhus - Aarhus Update

Den store guide: Nytårsaften - hvordan skal den fejres i år?

Nytårsfest for singler på Godsbanen med live musik

 

Nytårsaften med parvennerne er ikke altid sagen som single. Derfor har Godsbanen haft succes med at lavet en nytårsfest for singler i alderen mellem cirka 26 og 58 år. Omkring 500 festglade mennesker samles for at møde nye mennesker samt feste og danse med hinanden. Du placeres sammen med kvinder og mænd på din alder. Der er bordplan og små borde med max 8 mennesker, så man kan snakke på kryds og tværs. Det bliver en nytårsfest med velklædte gæster, god mad, bobler, mange dansepartnere, sjove mennesker og dans til DJ og liveband. Måske er det dig, der skyder det nye år ind med et kys og er klar til parmiddage i 2018.

 

Sted: Godsbanen, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Tid: Klokken 17.00/22.00 til 03.30

Pris: 1.295 kroner

Hvad: Velkomstdrink, Dronningens Nytårstale, 3-retters menu

med vinmenu (øl/sodavand), bobler, kransekage, Rådhusklokkerne og nedtælling fra bandet, fest.

Livemusik: Ja

DJ: Ja – Artur

Mulighed for overnatning med rabat på Scandic Aarhus City

Læs mere her

Spiselauget laver mortensaften

Den store guide: Nytårsaften - hvordan skal den fejres i år?

NO16 – fyrværkeri med udsigt over byen

 

Hvis I ønsker en nytårsfest med det hele, er NO16 stedet for jer. I bliver modtaget med bobler og snack, ser Dronningens nytårstale, 4-retters middag, 90-års fødselsdag, bobler og kransekage. Vine og bobler findes i buffeten, hvorfra I selv henter. Der tælles ned til nytåret, hvorefter der serveres bobler og kransekage på tagteressen med panoramaudsigt over hele Aarhus C. Bedre udsigt får man ikke.

 

Sted: NO16, Europaplads, Aarhus C

Tid: Klokken 17.00 til 01.00

Hvad: Ankomst, Velkomstbobler og snack, Dronningens nytårstale, 4-retters middag, 90-års fødselsdag, bobler og kransekage.

Pris: 1.095 kroner

Læs mere: http://no16.nu/restaurant/nytarsaften2017

Den store guide: Nytårsaften - hvordan skal den fejres i år?

Den store guide: Nytårsaften - hvordan skal den fejres i år?

Nordisk spisehus

 

En eksklusiv nytårsaften er, hvad der venter dig på Nordisk Spisehus på årets festligste aften. Du kommer ikke til at mangle noget. Aftenen starter med champagne, snacks og Dronningens nytårstale. Herefter følger fire eksklusive nytårsserveringer inklusiv vinmenu eller saftmenu. Der skænkes nøje udvalgte vine for at fremme smagsoplevelserne i hver enkelt servering. Aftenen afsluttes med kaffe, sødt og avec kl. 22.00, så kan du komme ud og se nytårsfyrværkeri efterfølgende.

 

Sted: M.P. Bruunsgade 31, Aarhus C

Tid: Klokken 17.30 til 23

Pris: 1.599 kroner med vinmenu

Læs mere her

Den store guide: Nytårsaften - hvordan skal den fejres i år?

Den store guide: Nytårsaften - hvordan skal den fejres i år?

Nytårsaften på 1. klasse på Hotel Royal

 

For 4. år i træk afholder byens ældste og smukkeste Hotel Royal nytårsaften, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Aftenen starter i Rosensuite med champagne og asiatisk streetfood snacks fra små boder. Her blændes op for Dronningens nytårstale, og derefter venter gastronomi i allerhøjeste klasse. En 7-retters menu, skabt med forkærlighed for både det spanske og japanske køkken. Efter middagen er der fri bar, og der kan danses ind i det nye år med live underholdning af et veloplagt festorkester.

 

Sted: Hotel Royal, Store Torv 4, Aarhus C

Tid: Klokken 17.30 til ?

Hvad: Velkomst med champagne og asiatisk streetfood snacks, Dronningens nytårstale, 7-retters menu, Rådhusklokkerne, kransekage, fyrværkeri og liveunderholdning af festorkester.

Livemusik: Ja

Pris: 2.895 kroner. Med overnatning 3.495 kroner.

Læs mere her

Den store guide: Nytårsaften - hvordan skal den fejres i år?

Den store guide: Nytårsaften - hvordan skal den fejres i år?

COMWELL AARHUS

 

Et af de nye hoteller i Aarhus er Comwell som ligger ved Sydhavnen i Aarhus. De havde stor succes med deres nytårsfest sidste år, og gentager succesen igen i år. Der er velkomstchampagne, nytårstale og snack klokken 18.00. Middag inkl. vine klokken 19.00

DJ og åben bar efter  middagen og indtil klokken 24.00. Champagne og kransekage klokken 24.00.

 

Sted: Comwell Aarhus, Værkmestergade 2, 8000 Aarhus C

Hvad: Østers ”Rockefeller”, Sprødt hønseskind med  urtemayo og kaviar, Comwell’s ”chips  pose”. Rimet torsk som mosaik med  spæde urter, kefirsauce  og sprød rug, hmmerbisque med  “brændt” jomfruhummer, syltede jordskokker og frisk æble. Braiseret  svinekæbe på saltbagt kål, brunkålscreme og syrlig hjertesalat sauce. Oksemørbrad med  bagt rødbede, broken gel på syltet rødbede, rødvinssauce fyldt med  morkler, marv og persille. Chokoladekage med  chokoladeganache, passiongelé, sorbet og krystalliseret  chokolade. Petit four fra deres egen konditor.

Pris: 1.600 kroner pr. person inklusiv vine og fri bar indtil klokken 24.

Læs mere her

Restaurant V i Aarhus

Den store guide: Nytårsaften - hvordan skal den fejres i år?

La Plage Deux – champagne hele aftenen

 

Baren, der ligger på hjørnet af Strandvejen og Jægergårdsgade, kommer ind i 2018 med masser af lækker champagne og skaldyr. Der vil være levende lys og let pynt samt hatte på bordene. Stille og rolig hygge. Find det pæne tøj frem og nyd en stemningsfuld aften med ad libitum bobler til klokken 22. Derefter er der cocktail ad libitum til midnat. Krabbeklør, blåmusling, knivmuslinger, tre østers sættes op mod hinanden, krebs, pil selv rejer, aioli og grillet brød er nogle af lækkerier denne aften. Senere på aftenen vil der være natmad.

 

Sted: La Plage Deux, Strandvejen 2, Aarhus C

Tid: Klokken 19.00 til 01.00, eller når folk går

Musik: DJ med glad festmusik

Pris: 895 kroner

Læs mere her

Den store guide: Nytårsaften - hvordan skal den fejres i år?

Den store guide: Nytårsaften - hvordan skal den fejres i år?

Castenskiold

En supperclub, placeret midt i Århus. “Something a little different”, præcis som Michelin-guiden beskriver dem. Her er ærlighed og personlighed en æressag og altid i højeste fokus. Som traditionen tro, så holder Castenskiold et brag af den fest. Der er 120 pladser og der plejer at være udsolgt. Der er fem retter plus snacks til start plus kransekage og Champagne. Der er vinmenu til menuen. Her er højt til loftet, men masser af nærvær. Deres passion er gæsternes tilstedeværelse og din interesse, for det de laver. Om det er mad, vin ellers cocktails – så er team Castenskiold med hele vejen. Festen nytårsnat på Castenskiold har altid været i sin helt egen liga.

 

Sted: Castenskiold, Åboulevarden 32, 8000 Aarhus C

Hvad: 6 snacks, fem retter, kransekage og vinmenu

Tid: 17.30 – 23.30. Ankomst 17.30 – 18.00

Pris: 1.495 kroner

Musik: DJ

120 ledige pladser

Læs mere her

Den store guide: Nytårsaften - hvordan skal den fejres i år?

Den store guide: Nytårsaften - hvordan skal den fejres i år?

Centralværkstedet – nytårsfest i smukke rammer

 

Endnu en gang åbner Centralværkstedet dørene for et brag af en nytårsfest. Der er plads til 200 festglade mennesker. Det smukke lokale er pyntet op til nytår. Bordene er med hvide duge og lysestager. Det er elegant. Maden bliver serveret ved bordene. Vinene kan du finde i en buffet, hvor der er et fint udvalg. Straks ved ankomsten er der snacks, kanapeer og bobler ved baren. Derefter trækkes der ind i det tilstødende lokale, hvor du placerer dig sammen med dit selskab. Det bliver en fest med god service og stemning.

 

Sted: Centralværkstedet, Værkmestergade 9, Aarhus C

Tid: Klokken 17.30 til 01.00

Hvad: Snacks og bobler ved baren. Dronningens nytårstale på storskærm, 5-retters menu, bobler og kransekage, fest.

Pris: Inden 1.dec. 1.099 kroner, derefter 1.299 kroner

DJ: Ja

Læs mere her

Foto: Jan L Pedersen - centralværstedet i Aarhus C

Den store guide: Nytårsaften - hvordan skal den fejres i år?

Nytårsfest og dans med Karmaklubben i Turbinehallen

 

Karmaklubben og Turbinehallen slår dørene op til nytårsdansefest med dejlig mad, danseglade mennesker og generelt god karma. Tag din mand, kone, kæreste, venner eller kolleger under armen til en nytårsaften med en svingom. Der er tre muligheder for at holde nytårsfest med Karmaklubben. Kom til hele arrangementet, eller spis hjemme, inden du dukker op. Her er garanti for at få brugt danseskoene og danset dig ind i det nye år.

 

Sted: Turbinehallen, Kalkværksvej 12, Aarhus C

Tid: Klokken 17.00 til 03.00

Hvad: Velkomstdrink, Dronningens nytårstale, 3-retter med buffet til hovedret, kransekage, bobler, Rådhusuret, fest og dans til kl. 03.

Pris: Hele aftenen koster 799 kroner. Dansebillet klokken 21 koster 195 kroner, dansebillet klokken 24 koster 120 kroner.

DJ: Ja – hits fra 70´erne frem til i dag

Læs mere her

Den store guide: Nytårsaften - hvordan skal den fejres i år?

Den store guide: Nytårsaften - hvordan skal den fejres i år?

Nytårsaften hos, og med, Köd – fest til den lyse morgen

 

Hvis nytårsaften skal foregå med stil på en restaurant, så er Köd på Åboulevarden i Aarhus en oplagt mulighed. Her tager du familie og venner med, placerer dig ved et veldækket bord og lader dig opvarte af et veloplagt personale. Den fire-retters menu er gennemtænkt og på et højt niveau. Du går ikke tørstig fra bordet, da de er fri øl, vin og vand indtil klokken 23.30. Derefter kan der købes drikkevarer til en god pris. Er du til en velarrangeret fest, der bliver ved til den lyse morgen, så er det Köd, du skal vælge.

 

Sted: Köd, Åboulevarden 23, 8000 Aarhus C

Tid: Klokken 17.30 til 05.00

Hvad: Velkomstbobler, Dronningens nytårstale (kun lyd), 4-retter med vin, midnight dessert, fest.

Pris: 1.495 kroner

Læs mere her

Den store guide: Nytårsaften - hvordan skal den fejres i år?

Den store guide: Nytårsaften - hvordan skal den fejres i år?

Mash – krogmodnet kød på tallerkenen

 

Lad MASH Aarhus stå for nytårsmiddagen og gå 2018 i møde med maven fuld af krogmodnet, dansk kød og frisk champagne. I år serverer MASH en 4-retters nytårsmenu. Det betyder, at du kan læne dig tilbage, nyde en saftig steak og god service på den aften, hvor du mest har brug for at slippe tøjlerne. Drikkevarer købes i restauranten på aftenen. Maden serveres fra klokken 20.00 og arrangementet slutter klokken 01.00. Er der børn under 10 år, er der sørget for en børnemenu.

 

Sted: Mash, Banegårdspladsen 12, Aarhus C

Tid: Klokken 20.00 til 01.00

Livemusik: Nej

Pris: 895 kroner + gebyr.

Læs mere her

Den store guide: Nytårsaften - hvordan skal den fejres i år?

Den store guide: Nytårsaften - hvordan skal den fejres i år?

Basso Aarhus – italiensk stil

 

På Basso – den nye italienske restaurant i Skolegade, er der lagt op til den store nytårsfest. Det starter med Dronningens nytårstale, og derefter er der middag. Flere af retterne er holdt i den italienske stil – og der er ikke sparret på gode råvarer Bobler, vin, øl og vand/sodavand ad libitum i 5 timer er inkluderet i prisen.

 

Sted: Basso, Skolegade 21, Aarhus C

Tid: Klokken 17.30 til 02.00

Pris: 1.495 kroner

Læs mere her

Den store guide: Nytårsaften - hvordan skal den fejres i år?

Den store guide: Nytårsaften - hvordan skal den fejres i år?

Domestic – Nytår på Michelin-restaurant

 

En Michelin-restaurant nytårsaften. Det må da være toppen. På Domestic kan du fejre årets sidste dag sammen med venner og familie. Domestic har sammensat en helt særlig nytårsmenu, der byder på 5 retter inklusiv vinmenu. Aftenen starter klokken 18.30 og slutter omkring kl. 23.30, hvor I sendes videre ud i nytårsnatten. Menuen består bl.a. af champagne og snacks, krabbe, havtaske og okse.

 

Sted: Mejlgade 35B (i baggården), Aarhus C

Tid: Klokken 18.30 til 23.30

Pris: 1.495 kroner med vinmenu

Læs mere her

Den store guide: Nytårsaften - hvordan skal den fejres i år?Den store guide: Nytårsaften - hvordan skal den fejres i år?

Retour Steak – en god middag

 

Er du til godt kød, er Retour Steak Aarhus et godt bud på, hvor du skal fejre nytår. De inviterer indenfor til en smagfuld nytårsmenu med fire eksklusive serveringer. Appetizer med caviar, hummer til forret, ribeye til hovedret samt profiteroles til dessert. Herudover er der mineralvand, kaffe og kransekage inkluderet i prisen. Drikkevarer bestilles og betales på selve aftenen. Middagen tager omkring 2,5 til 3 timer.

 

Sted: Retour Steak, Banegårdspladsen 4, Aarhus C

Tid: Selvvalgt tidspunkt til senest 23.00

Pris: 695 kroner

Læs mere her

Den store guide: Nytårsaften - hvordan skal den fejres i år?

Den store guide: Nytårsaften - hvordan skal den fejres i år?

Slap af – fest til den lyse morgen

 

En nytårsfest i Latinerkvarteret med bobler, snacks, 5 retter og fri bar indtil 23.30 er, hvad Slap Af tilbyder nytårsaften. Slap Af er kendt for at kunne sætte gang i en fest. Der er ingen tvivl om, at de også kan lave en middag, der sætter prikken over i´et til en nytårsfest. Personalet vil være i feststemning og sammen med gæsterne sørge for en brag af en fest.

 

Sted: Slap Af, Studsgade 8-10, Aarhus C

Tid: 17.30 til 05.00

Musik: Speciel nytårsplayliste og DJ

Pris: 995 kroner

Læs mere her

SLAP AF i Studsgade i Aarhus

Den store guide: Nytårsaften - hvordan skal den fejres i år?

 

Del artikel