Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nytårsgalla på Royal – en succes af de store

Af Line Ingwar Karlsen

Tendensen er klar. Flere og flere vælger at holde nytår ude i byen. Det ses blandt andet på, at udbuddet af restauranter og hoteller, som holder nytårsaften bliver større og større. En stor del af dem har for længst meldt udsolgt. En af dem er Restaurant Royal og Hotel Royal. Der er totalt udsolgt til nytårsfesten. Det har der været et godt stykke tid.

 

Venteliste

Det er andet år, at Royal laver nytårsaften. Men helt sikkert ikke sidste gang, fortæller Royals direktør Søren Dalhof. Venteliste har vi også. Det er kommet bag på os, at det er blevet så populært at fejre nytår ude i byen. Vi havde da håbet på, der kom en del gæster, men det kom bag på os, at der var så hurtigt udsolgt, og folk ville på venteliste. Men det er kun skønt, og jeg glæder mig til et brag af en fest på byens gamle hotel, fortæller Søren Dalhof.

 

Kun de bedste råvarer

En af grundene til, at der er udsolgt, kan være, at maden og råvarene er de bedste, der kan opdrives. Iberico Bellota skinke, Gillardeau østers, Otoro tun, Læsø jomfruhummer, vesterhavspighvar, Beluga Caviar, Tuber melanosporum ( vintertrøfler), Foie Gras, friske hummer, snacks fra Marselisborg skoven er bare nogle af de retter/råvarer, man kan opleve den 31. december på Royal. Med et toptunet køkken, og de historiske rammer er scenen for den perfekte nytårsfest sat. Det har uden tvivl været en af årsagerne til, at det er så populært at fejre årets sidste dag på Royal.

 

Klassisk hotel – klassiske vine

Nu er Hotel- og Restaurant Royal ikke ligefrem nogen årsunge. Med mere end 170 år på bagen, så har hotellet selvsagt en lang og unik historie. Den sidder i væggene. Atmosfæren appellerer til gode og klassiske vine. Der er kræset for vinmenuen, og restaurantchefen har været nede i kælderen og finde nogle gode vine. Det har helt sikkert også haft betydning for succesen. De fleste, som er til god mad, kan også godt lide at få noget godt vin. Derfor arbejder vi hårdt på hele tiden at udvide og vedligeholde vores vinkælder, afslutter Søren Dalhof.

 

Restaurant Royal

Store Torv 4
8000 Aarhus C
Telefon: +45 87 48 67 10

Website:

Del artikel

Andre læser også