Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nytårsmaden 2018 fra DiningSix: Her er festmiddagen, hvor du ikke går glip af festen

Af Freja Dumont

Nytårsmaden 2018 fra DiningSix tager form som en lækker 3-retters menu bestående af både nytårsfisk, okse og chokolade. Efter nem og kort tilberedning er maden klar til servering, så alt, du skal sørge for, er at hygge om dine gæster og nyde årets mest festlige aften. Udover nytårsmenuen er det muligt at tilkøbe vores tillægspakke, NytårPlus. 

 

DiningSix bag restauranterne, KöD, Slap Af, Basso og Klokken. Derudover er der på det seneste blevet satset markant på segmentet ”ud-af-huset” med en selvstændig afdeling samt leje af cateringkøkken i både Aarhus og København

 

NytårPlus indeholder både snacks, kransekage og natmad. Altså er det perfekt til den fuldendte nytårsaften!

Der er også tænkt på vegetaren, så nu kan du uden de store bekymringer holde en vellykket nytårsfest med mad for alle.

 

 

Menuerne ser således ud:

 

Forret

Cremet bisque på jomfruhummer med smørporcheret nytårsfisk, grøntsager fra Lammefjorden, crumble på rug samt urteolie med kaffir.

——–

Hovedret

Langtidstilberedt okse fra Uruguay med rosmarin og havsalt, kartoffelgratin med hvidløg og urter samt kraftig sauce på svampe og okse. Hertil variation af syltede bær, grillede borettane løg i balsamico samt blød gulerodspuré.

——–

Dessert

Kraftigt fransk chokoladekage med luftig polynesisk vaniljecreme, hvidt chokoladerør, kagecrumble med farin samt syrlig hindbærkompot.

 

Nytårsmaden 2018 fra DiningSix: Her er festmiddagen, hvor du ikke går glip af festen

 

 

Vegetarmenu

Forret

Cremet gulerods- og safransuppe med grøntsager fra Lammefjorden, urteolie med kaffir samt sprød crumble på rug.

——–

Hovedret

Langtidsglacerede gule beder med cremet bygotto af svampefond og hvidvin, variation af syltede mørke bær, grillede borettane løg i balsamico samt røg fra rygeost.

——–

Dessert

Kraftig fransk chokoladekage med luftig polynesisk vaniljecreme, hvidt chokoladerør, kagecrumble med farin samt syrlig hindbærkompot.

 

Praktisk information:

  • Maden kommer portionsopdelt i engangsemballage.
  • Der medfølger en komplet guide over indholdet; alle elementerne, hvordan de er pakket samt hvilken ret, de hører til.
  • Der medfølger en udførlig skriftlig vejledning, men denne kan også ses på video – følg linket længere nede.
  • Efter kort og nem tilberedning er maden klar til anretning, dernæst servering.
  • Menuen kan tilberedes og anrettes af alle og kræver ingen videre kokkekundskaber.
  • Du kan vælge at følge vores tips til anretningen, eller du kan lege mesterkok og sætte dit eget præg på retterne.
  • Du skal forvente ca. 20 minutters tilberedningstid. (tilberedningstiden er den samme uanset antal – dog skal du forvente et par minutter mere til anretningen).
  • Der kommer en fuld videoguide med instruktioner, som er klar den 20. december på dette link:

 

Du kan bestille menuerne her:

 

Del artikel

Andre læser også