Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nytårsmenu 2017: Takeaway fra A Hereford Beefstouw

Af anders@sommersangdigital.dk
A Hereford Beefstouw i Aarhus. Foto: PR
A Hereford Beefstouw i Aarhus. Foto: PR

Nytårsmenuen fra A Hereford Beefstouw ser sådan her ud i år:  

 

FORRET:

Jomfruhummer bisque tilsmagt med cognac og fløde.
Ledsaget af smørdampet porre og hummerbrud.

 

HOVEDRET:

Ca. 250 g bøf af krogmodnet finsk oksefilet (minimum 40 dage).
Sauterede bøgehatte og Karl Johan svampe med skalotteløg og timian.
Langtidsbagte blommetomater og Pommes Anna med estragon.
Pebersauce lavet på Madagaskarpeber.

 

DESSERT:

Panna Cotta med passionsfrugt og knasende hasselnød karamel.

 

TIL KAFFEN:

Hjemmelavet kransekage.

4 retter: 445 kr. pr. pers.

 

Vær opmærksom på at vi tager 30 kr. i pant for Panna Cotta-glas (dessert).
Ønskes der vin til menuen, kan disse købes særskilt til meget rimelige priser.

Bestilling senest d. 27/12 kl. 12.00 – på mobil 40562083 eller mail: aarhus@a-h-b.dk.

 

Afhentning i vores restaurant i Kannikegade d. 31. december mellem kl. 11 og  13.

Del artikel

Andre læser også