Nytårsmenu 2017: Takeaway fra A Hereford Beefstouw

Nytårsmenuen fra A Hereford Beefstouw ser sådan her ud i år:
FORRET:
Jomfruhummer bisque tilsmagt med cognac og fløde.
Ledsaget af smørdampet porre og hummerbrud.
HOVEDRET:
Ca. 250 g bøf af krogmodnet finsk oksefilet (minimum 40 dage).
Sauterede bøgehatte og Karl Johan svampe med skalotteløg og timian.
Langtidsbagte blommetomater og Pommes Anna med estragon.
Pebersauce lavet på Madagaskarpeber.
DESSERT:
Panna Cotta med passionsfrugt og knasende hasselnød karamel.
TIL KAFFEN:
Hjemmelavet kransekage.
4 retter: 445 kr. pr. pers.
Vær opmærksom på at vi tager 30 kr. i pant for Panna Cotta-glas (dessert).
Ønskes der vin til menuen, kan disse købes særskilt til meget rimelige priser.
Bestilling senest d. 27/12 kl. 12.00 – på mobil 40562083 eller mail: aarhus@a-h-b.dk.
Afhentning i vores restaurant i Kannikegade d. 31. december mellem kl. 11 og 13.