Nytårsmenuen fra Skovmøllen: Laks, hummer, naturkvæg, chokolade og kransekage
Restaurant Skovmøllen, i Marselisborgskoven, er kendt for idyl og god hjemmelavet dansk mad fra øverste hylde. I år har kokkene være kreative og kastet sig ud i at lave den perfekte nytårsmenu som takeaway. Kokkene i den gamle mølle har kørt den klassiske og sikre stil. Menuen er meget let varme derhjemme.
Lokalt og kvalitet
Hos Skovmøllen er der altid kælet for råvarerne. Til nytårsmenuen har kokkene været rundt ved de små lokale avlere og leverandører for at skaffe gode råvarer, og dermed garanterer de høj kvalitet og ikke mindst bæredygtighed.
300 kuverter
Da der kun laves 300 kuverter, skal nytårsmenuen bestilles i god tid. Nytårsaftensdag mellem klokken 10.00 og 12.00 skal maden hentes i Pejsestuen. Her følger kyndig vejledning fra kokkene. Derudover findes en anretningsvideo på Skovmøllens Facebookside om tilberedning af maden.
Nytårsmenu 2020
SNACKS
Hjemmelavet flæskesvær
Krustade med håndpillede rejer
Blinis med friskostcreme
***
4 retters nytårsmenu
Saltet laks og agurk
Syltede og saltet agurk – citron – malt – urtesalat
***
Jomfruhummer bisque og vesterhavsfisk
Souffle af vesterhavsfisk – syltede fennikel – røget dildolie
***
Dansk naturkvæg på 2 måder
Syltede beder – flødekartofler med Unika fløde – mild pebersauce med kalveskank
***
Hvid chokolade og mango
Syltede mango – passion – brændt hvid chokolade – marengs – lakrids
***
Hjemmebagt surdejs foccacia brød og aioli
***
Kransekage til nytårstalen
fra Odder bageren
***
Tilvalg
15 gram Baerii Caviar 150 kroner pr. dåse
Prisen for hele menuen er 550 kroner pr. person.
Bestil nytårsmenuen her
Restaurant Skovmøllen
Skovmøllevej 51
8270 Højbjerg
86 27 12 14