Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nytårsmenuer fra MellemRum: Vegetarmenu, almindelig menu og 3 vinmenuer

Af Line Ingwar Karlsen

Igen i år laver Restaurant MellemRum nytårsmaden som takeaway. De er kendt for at tage vegetarerne alvorligt, og har gennem en del år lavet forrygende vegetarmad. Men ikke kun. Der er selvfølgelig også en menu med kød på.

Nytårsmenuer fra MellemRum: Vegetarmenu, almindelig menu og 3 vinmenuer

Nemt at servere

Folkene hos MellemRum har fokus på at nytårsmenuen, naturligvis, skal være drønlækker og med smag i. Men den skal også være nem at færdiggøre, så værterne ikke skal bruge hele aftenen i køkkenet, men derimod hygge os med vores gæster. Derfor følger der en udførlig guide til, hvordan færdiggørelsen hjemme hos os selv foregår, samt en video, hvor man kan lade sig inspirere i forhold til anretningen.

Nytårsmenuer fra MellemRum: Vegetarmenu, almindelig menu og 3 vinmenuer

Fire retter, som minimum

Som sædvanligt er det en 4-retters menu, de tilbyder med forret – mellemret – hovedret og dessert. Menuprisen er inklusiv friskbagt brød med kryddermayo, smør og hummus a la MellemRum. Igen i år tilbyder de også en vegetarmenu, selvfølgelig med 4 retter.

Nytårsmenuer fra MellemRum: Vegetarmenu, almindelig menu og 3 vinmenuer

Hvis du vil have mere kul på din nytårsaften, så er det muligt at tilkøbe lækre hjemmelavede snacks, kransekage samt en vinmenu.

Nytårsmenuer fra MellemRum: Vegetarmenu, almindelig menu og 3 vinmenuer

Tre forskellige vinmenuer at vælge mellem

Vinmenuerne kommer i tre variationer: 4 flasker (en flaske til hver ret), 6 flasker (en flaske til hver ret inkl. 2 flasker bobler) og luksusvinmenuen (4 af de lidt bedre flasker).

 

Nytårsmenuer fra MellemRum: Vegetarmenu, almindelig menu og 3 vinmenuer

Nytårsmenu

Jomfruhummerbisque tilsmagt med safran hertil store rejer og jomfruhummerhaler samt porrer og gulerødder.

Nytårsmenuer fra MellemRum: Vegetarmenu, almindelig menu og 3 vinmenuer

Rødbede-rimmet laks med råmarinerede rødbeder, purløgsolie og saltede mandler.

 

Steak af oksemørbrad med selleripuré, stegte kejserhatte i timian, syltede rødløg og rødvinssauce. Hertil knuste kartofler med kryddersmør.

 

Chokoladekage a la MellemRum serveret med lune blommer i portvin og appelsincreme.

 

Inkl. friskbagt brød med kryddermayo, smør med havsalt og hummus a la MellemRum.

 

Pris: 450 kroner

 

Nytårsmenuer fra MellemRum: Vegetarmenu, almindelig menu og 3 vinmenuer

Vegetarmenu

Jordskokkesuppe tilsmagt med trøffel serveret med porrer, gulerødder og estragonolie.

 

Svampepaté med råmarinerede rødbeder, purløgsolie og saltede mandler.

Nytårsmenuer fra MellemRum: Vegetarmenu, almindelig menu og 3 vinmenuer

Tempeh* marineret med soya, ingefær og lime serveret med selleripuré, stegte kejserhatte i timian, syltede rødløg og peberfrugtsauce. Hertil knuste kartofler med kryddersmør.

 

Chokoladekage a la MellemRum serveret med lune blommer i portvin og appelsincreme

 

Inkl. friskbagt brød med kryddermayo, smør med havsalt og hummus a la MellemRum.

 

Pris: 450 kroner

 

Nytårsmenuer fra MellemRum: Vegetarmenu, almindelig menu og 3 vinmenuer

 

Luksus vinmenu

2015 Pouilly-Fuissé Les Crays, Dom. Sylvaine et Alain Normand, Bourgogne, Frankrig

 

2016 Vom Vulkan, Riesling Trocken, Schlossböckelheimer, Gut Hermannsberg, Nahe, Tyskland

 

2015 Il Bruciato, Bolgheri DOC, Tenuta Guado al Tasso Antinori, Toscana, Italien

 

2012 Reflets de Carbonnieu, Domaine de Carbonnieu, Sauternes, Bordeaux, Frankrig

 

Pris: 900 kroner

 

Nytårsmenuer fra MellemRum: Vegetarmenu, almindelig menu og 3 vinmenuer

Vinmenu 1

Cava Brut Reserva, Segura Viudas, Spanien (til snacks)

 

2016 Chardonnay IGT, Tormaresca, Puglia, Italien

 

2017 Just Riesling, Trocken, Gut Hermannsberg, Nahe, Tyskland

 

2015 Achelo Cortona DOC Syrah, La Braccesca, Antinori, Toscana, Italien

 

10 Years Old Tawny Port, Churchill-Graham, Porto, Portugal

 

Cava Brut Reserva, Segura Viudas, Spanien (til kransekage)

 

Pris: 700 kroner

 

Nytårsmenuer fra MellemRum: Vegetarmenu, almindelig menu og 3 vinmenuer

Vinmenu 2

2016 Chardonnay IGT, Tormaresca, Puglia, Italien

 

2017 Just Riesling, Trocken, Gut Hermannsberg, Nahe, Tyskland

 

2015 Achelo Cortona DOC Syrah, La Braccesca, Antinori, Toscana, Italien

 

10 Years Old Tawny Port, Churchill-Graham, Porto, Portugal

 

Pris: 500 kroner

 

Nytårsmenuer fra MellemRum: Vegetarmenu, almindelig menu og 3 vinmenuer

Bestil din takeaway her

 

Restaurant MellemRum

Fredens Torv 2
8000 Aarhus C
Website

Del artikel


Mest læste historier i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien