Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ønsker du at sælge din bolig i Aarhus?

Af Annoncør

Sælg din bolig med innovativ ejendomsmægler.

På boligmarkedet er priserne pr. m2. for boliger stigende, og gør det mere attraktivt at sælge sin bolig nu. Selvom det er attraktivt at sælge sin bolig, er det de færreste, som kommer til at sælge deres bolig flere gange i deres liv.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Brikk ejendomsmægleren

Står du i den situation, at du ønsker at sælge din bolig, men hvilken ejendomsmægler skal du vælge? Skal det være den lokale traditionelle ejendomsmægler, som ligger lige nede for enden af gadehjørnet? Vælger du at bruge en traditionel ejendomsmægler, findes der mange om buddet. Det kan derfor være en kringlet jungle at finde rundt i, når den rigtige ejendomsmægler skal findes. Med den lokale traditionelle ejendomsmægler, får du en ejendomsmægler, som kender til området. Til gengæld er det en større omkostning med den lokale traditionelle ejendomsmægler, da de tager et højere salær for at sælge din bolig.

Her findes der så et alternativ, hvis du gerne vil have en billig ejendomsmægler med lokale ejendomsmæglere og fast lavt salær.

Brikk ejendomsmægleren

Brikk ejendomsmægleren er en af de bedst bedømte ejendomsmæglere på det danske boligmarkedet. Med Brikk ejendomsmægleren kan du vælge imellem to forskellige basispakker, hvor du kan sælge din bolig for 12.500 kr. eller 19.500 kr. Med pakken til 12.500 kr. skal du selv fremvise din bolig samt holde åbent hus. Hvis du ikke ønsker at fremvise og holde åbent hus, kan du vælge pakken for 19.500 kr. Her er det en af Brikk’s lokale ejendomsmæglere i Aarhus, som fremviser og holder åbent hus. Uanset hvilken pakke du vælger, vil du altid være tilknyttet den lokale ejendomsmægler i København, som guider dig igennem hele salget, fuld A-Z service og markedsføring.

 

Del artikel

Andre læser også