Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ønsker du ny webside? Lad Umbraco være dit CMS

Af Annoncør

Umbraco er et open source content management system (CMS), hvilket vil sige, at du blandt andet kan bruge det til at sætte en hjemmeside op. Faktisk er der mange gode grunde til at bruge Umbraco, fx at det kan integreres med dit ERP- og CRM-system, og at der, fordi det er open source, ikke er de samme tekniske benspænd forbundet med brug af Umbraco, som du måske kender fra proprietær software.

Skal du selv nørde med Umbraco?

Nu er det ikke kun en simpel blog, du kan sætte op og vedligeholde med Umbraco. For Umbraco-løsninger kan også være ting som webshops, som du kan tilpasse på forskellig vis – både nationalt og internationalt, med forskellige betalingsløsninger, sprog, levering osv.

Hvis du i din virksomhed ikke har en it-specialist ansat med erfaring inden for CMS, og endda Umbraco specifikt, er det relevant at stille dig selv spørgsmålet, om det giver mening selv at finde ud af at få det bedste ud af Umbraco-løsningen – eller bare lade andre om det, så det bliver helt rigtigt fra starten.

Lige fra design til support af din Umbraco-løsning er der hjælp at hente hos eksterne softwarevirksomheder, der har specialiseret sig inden for CMS-platforme som fx Umbraco.

Overvej et skræddersyet design

Få blandt andet hjælp til designet. Hvad designet – altså det visuelle udtryk – gælder, har du valget mellem at vælge en standardiseret skabelon eller få noget skræddersyet fra bunden, som passer specifikt til din virksomhed ift. farver, logoer, funktioner osv. De skræddersyede design kræver dygtige Umbraco-udviklere, som ved lige præcis, hvordan dine design-ideer for virksomheden kommunikeres visuelt via platformen.

Umbraco udvides let med applikationer

Der er mange udvidelser til Umbraco, som kan give hjemmesiden vidt forskellige funktionaliteter. Du kan fx hente udvidelser, der ændrer tekstboksen, du redigerer tekst i. Et andet eksempel kan være en SEO-tjekker, der kører din hjemmeside igennem for at undersøge, om den har links, der ikke fører nogen steder hen, og om der mangler metatekster. Umbraco lader sig let udvide med applikationer, og der er et vælg af muligheder, så du kan få udviklet lige det, der er behov for i din virksomhed.

Hvem skal supportere din Umbraco-webside?

Hvad support af din Umbraco-løsning gælder, er det kun oplagt at få den foretaget af de samme eksperter, der var involveret i projektet med at udvikle siden. Nu er det ikke kun ved problemer med systemet, det bliver oplagt at hive fat i support. Også hvis du ønsker visuelle ændringer eller opdateringer, er det aktuelt at kende nogen med lang erfaring med brug af Umbraco-CMS-platformen, som kan gøre det for dig.

Kontakt et firma specialiseret i Umbraco-løsninger

Ønsker du en flot hjemmeside til dit firma, er Umbraco et ideelt redskab. Og et oplagt hjælpemiddel til det redskab er en ekstern virksomhed, der har erfaring med at bygge og supportere Umbraco-løsninger. Kontakt en i dag – og hør, hvad de kan tilbyde dig, så du kan få lavet en effektiv, optimeret og designmæssigt lækker hjemmeside til din virksomhed

Del artikel

Andre læser også