Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mefisto og Tir na nÓg hylder Limfjordens diamant: Østers og øl til 50 kroner 

Af Pernille Søborg

Når østerssæsonen går ind, giver Restaurant Mefisto og den irske gastropub Tir na nÓg den en på skallen. Det handler om Limfjordsøsters.

Hver eftermiddag i efterårsferien, som er i uge 42, vil der på terrassen foran restauranterne være mulighed for at nyde efterårsstemningen med nyåbnede friske Limfjordsøsters til de rene foræringspriser.

Hos Tir na nÓg i Frederiksgade byder de nemlig på en østers og et glas velskænket Guinness til blot 50 kr.

Får man smag for flere, er det muligt at få dem serveret naturel indenfor til blot 100 kr. for 3 stk., og så kan man jo selv vælge, hvilken øl eller whiskey, der skal drikkes til.

Pariserstemning hos Mefisto

Hos Mefisto i Volden laver de på brostenene en lille østersbar og prøver at skabe lidt ekstra pariserstemning i Latinerkvarteret.

Her kan du spise Limfjordsøsters naturel og drikke et godt glas øl. Du kan også gå indenfor i restauranten, hvor de byder på små serveringer med Limfjordsøsters parret med et udvalg af særlige håndplukkede øl, som, de synes, passer perfekt til de gamle østerstraditioner.

På østerskortet vil der være mulighed for østers naturel, østers serveret med spinat og kaviar og ikke mindst den legendariske østers Rockefeller. Prisen er 30 kr. pr. stk.

Del artikel

Andre læser også