Østers og pil-selv-rejer: Få skaldyr og rosé ad libitum på havnen


Et nyt og fedt event rammer snart LULA på Aarhus Lystbådhavn.
Henover sommeren kommer ‘Det Store Skaldyrshelvede’ nemlig til Aarhus efter at have været en massiv succes på Lundbergs Spisehus på Maltfabrikken I Ebeltoft.
Konceptet indebærer alt godt fra havet serveret med kold, forfriskende hvid-, rosévin eller cava – og du kan spise og drikke lige så meget, du orker, i to timer!
Menuen byder på alt fra gratineret jomfruhummer til hvidvinsdampede blåmuslinger, pil-selv-rejer og østers naturel m. vinaigrette.
MENU TIL SKALDYRSHELVEDE
Det lune:
Hvidløgsmarineret rejer m. urtemayo
Hvidvinsdampede blåmuslinger m. friske urter
Gratineret jomfruhummer m. kryddersmør, løg urter og parmesan
Strandkrappe bisque m. citron
Det kolde:
Hele flodkraps m. dildmayo
Pil-selv-rejer m. aioli
Krappesalat m. løg, agurk og dild
Krapsehalesalat m. fennikel crudité
Halve taskekrappe m. grillet citron
Østers naturel m. vinaigrette
Kogte rosé rejer
Tilbehør:
Surdejsbrød
Saltet smør & fermenteret sort hvidløgssmør
Urtemayo og aioli
Billetter skal købes på forhånd lige her.
“Vi kan allerede mærke den store interesse, og vi tror på, at vores Skaldyrshelvede bliver et af de helt store sommerevents.
Det bliver nok ikke smukt ned ad hagen – men i sjælen, derimod, bliver det sublimt,” siger Anna Agerfeldt fra Lula.
Hvad: Alt hvad du kan spise af skaldyrsbuffeten og ad libitum husets hvid-, rosévin og cava i to timer.
Hvor: Lula, Kystpromenaden 5, 8000 Aarhus
Hvornår: Den 28. maj, 25. juni og 30. juli
Hvor meget: 495 kr.