ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Østers og pil-selv-rejer: Få skaldyr og rosé ad libitum på havnen

Af Freja Dumont

Et nyt og fedt event rammer snart LULA på Aarhus Lystbådhavn.

Henover sommeren kommer ‘Det Store Skaldyrshelvede’ nemlig til Aarhus efter at have været en massiv succes på Lundbergs Spisehus på Maltfabrikken I Ebeltoft.

Konceptet indebærer alt godt fra havet serveret med kold, forfriskende hvid-, rosévin eller cava – og du kan spise og drikke lige så meget, du orker, i to timer!

Menuen byder på alt fra gratineret jomfruhummer til hvidvinsdampede blåmuslinger, pil-selv-rejer og østers naturel m. vinaigrette. 

MENU TIL SKALDYRSHELVEDE

Det lune: 

Hvidløgsmarineret rejer m. urtemayo 

Hvidvinsdampede blåmuslinger m. friske urter 

Gratineret jomfruhummer m. kryddersmør, løg urter og parmesan 

Strandkrappe bisque m. citron  

Det kolde: 

Hele flodkraps m. dildmayo 

Pil-selv-rejer m. aioli 

Krappesalat m. løg, agurk og dild 

Krapsehalesalat m. fennikel crudité 

Halve taskekrappe m. grillet citron 

Østers naturel m. vinaigrette

Kogte rosé rejer 

Tilbehør:

Surdejsbrød 

Saltet smør & fermenteret sort hvidløgssmør 

Urtemayo og aioli 

Billetter skal købes på forhånd lige her.

“Vi kan allerede mærke den store interesse, og vi tror på, at vores Skaldyrshelvede bliver et af de helt store sommerevents.

Det bliver nok ikke smukt ned ad hagen – men i sjælen, derimod, bliver det sublimt,” siger Anna Agerfeldt fra Lula.

Hvad: Alt hvad du kan spise af skaldyrsbuffeten og ad libitum husets hvid-, rosévin og cava i to timer.
Hvor: Lula, Kystpromenaden 5, 8000 Aarhus
Hvornår: Den 28. maj, 25. juni og 30. juli
Hvor meget: 495 kr.

Del artikel

Andre læser også