Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Guinness og østers: Konkurrence i disciplinen østersåbning på Tir Na Nog

Velkommen til en eftermiddag med verdens bedste østers, Danmarks bedste østersåbnere, Guinness, Champagne og højt humør! Det er den 14. oktober fra klokken 16.00 – 18.30 det sker.

Danish Oyster Academy og Tir Na Nog præsenterer endnu engang årets østersåbnings-konkurrence. Kom til års hæsblæsende konkurrence i disciplinen østersåbning og oplev Danmarks absolut bedste østersåbnere-konkurrere om titlen som Danish Oyster Cup Mester 2017.

Vinderen får en af de få pladser til næste års “Europæiske Mesterskaber I Østersåbning”, Nordiske Mesterskaber og Oyster Opening world Cup.

Danish Oyster Cup og Tir Na Nog inviterer lørdag d. 14. oktober fra 16.00 til 18.30 indenfor til top underholdning, østers og Champagne-bar, knivskarpe østersknive samt de bedste og mest passionerede østersåbnere i Danmark. Der vil kæmpe til det sidste for en af de eftertragtede Top placeringer i dette års Danish Oyster Cup 2017.

Hvem bliver Danmarks bedste østersåbner? og hvem skal repæsentere Danmark i Europamesterskabet, Nordisk mesterskab og ikke mindst Oyster Opening World cup!

Ses vi den 14. oktober på Tir Na Nog til Danish Oyster Cup 2017?

 

Se eventen på Facebook her:

 

Tir Na Nog

Frederiksgade 40
8000 Aarhus