Østjyllands bedste restauranter i januar

Næsten 15.000 gæster har bedømt de danske restauranter i januar måned, og i Østjylland er en restaurant med fokus på bæredygtighed helt i top, skriver DinnerBooking i en pressemeddelelse. Det viser en ny opgørelse fra DinnerBooking.com.
I forrige måned kunne man læse, hvordan Frøken Koch røg helt til tops i DinnerBookings gæsteanmeldelser for hele 2015. I januar er det dog Spisestedet på Frederiksgade 42, der har snuppet føringen over gæsternes gunst.
Spisestedet Frederiksgade 42 har fokus på bæredygtighed og grøntsager, og køkkenet arbejdet ud fra en målsætning om 80 % grøntsager og 20 % kød eller fisk.
Blandt de positive anmeldelser finder man blandt andet følgende udtalelser:
- “Et meget tiltalende koncept med dele-mad, køkkenet bestemmer menu og 80% grønsager. Hyggeligt med betjeningen, der sætter sig ned og informerer om maden. Uformel og afslappet atmosfære. God, luftig plads mellem bordene og smagfuld indretning.” – Charlotte
- “En anderledes oplevelse – prøv det :-)” – Solva
- “Vi kommer igen!!! Alt gik op i en højere enhed – fantastisk mad, skøn betjening, dejlig stemning, gode vine TAK” – Birgitte
Top 5 i Østjylland
- FREDERIKSGADE 42, spisestedet, Aarhus C
- Frøken Koch, Aarhus C
- Kähler Villa Dining, Risskov
- Restaurant Skovmøllen, Højbjerg
- Nordisk Spisehus, Aarhus C
Om opgørelsen
Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restauranten, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den. Opgørelsen for januar 2016 er baseret på i alt 14.592 gæsteanmeldelser.