Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Østjyllands Politi har søndag eftermiddag gennemført en større politiaktion i Bispehaven

Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet

Søndag kl. 11.56 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en 27-årig mand havde forskanset sig med sin 4-årige datter i en lejlighed på Hasle Centervej i Bispehaven i det vestlige Aarhus. Østjyllands Politi sendte flere patruljer til stedet for at få kontakt til den 27-årige mand, da der var frygt for, at han måske ville gøre skade på den 4-årige pige.

 

I forbindelse med aktionen blev de øvrige beboer i opgangen evakueret, da politiet ikke ville tage nogen chancer, inden man havde det fulde overblik over situationen. Der var dog på intet tidspunkt nogen fare for de øvrige beboere.

 

 

Udramatisk anholdelseaktion

Politiet fik hurtigt kontakt til personerne i lejligheden, og der blev løbende forhandlet og kommunikeret, inden det kort før kl. 16.00 blev besluttet at trænge ind i lejligheden. Indtrængningen forløb helt udramatisk, og den 27-årige mand blev anholdt uden problemer. Den 4-årige pige var ikke kommet til skade og har det efter omstændighederne godt.

 

Den 27-årige mand er foreløbigt blevet sigtet for trusler på livet og vil blive kørt ind til politigården i Aarhus til afhøring, hvorefter der skal tages stilling til, hvorvidt han mandag skal fremstilles i grundlovsforhør. Politiet vil fortsat være i lejligheden nogen tid endnu for at foretage ransagninger og undersøgelser på stedet. De evakuerede beboere har fået lov at vende retur til deres lejligheder.

 

Af hensyn til det videre efterforskningsarbejde ønsker Østjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderligere om sagen.