Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

OL-guld til Martino-kokke

Af Jan L. Pedersen

To kokke fra Restaurant Martino i Marselisborg Lystbådehavn er vendt hjem fra Olympic Culinary Games med guldmedaljer om halsen.

OL for kokke er en kulinarisk kæmpebegivenhed med 2.800 deltagere fra 42 forskellige nationer og masser af hujende tilskuere. Den smagfulde olympiade er netop blevet afholdt i tyske Erfurt, og det danske kokkelandshold var naturligvis også repræsenteret. Juniorlandsholds-kokkene Martin Schultz og Rasmus Munk fra Restaurant Martino vendte torsdag hjem med intet mindre end guldmedaljer i disciplinen ”Det Kolde Bord”.

Inden vi tog af sted, var vi meget spændte. Ingen af os havde været til OL før, så vi var meget i tvivl om, hvordan det skulle forløbe. Men vi har trænet intensivt i to år og leverede heldigvis til fulde den vare, som vi havde sat os for. På den sidste dag, hvor de endelige anretninger blev stillet frem til dommernes voteringer, var vi glade og stolte for vores anretninger. Vi følte virkelig, at vi havde peaket, så vores fornemmelse var god – men konkurrencen var særdeles hård, og det var tæt løb. Så da vi fik guld-resultatet, brød jubelen selvfølgelig løs. Det har været fantastisk hårdt – og fantastisk fedt.

Vi er meget glade og stolte, siger Martin Schultz og Rasmus Munk, der er henholdsvis kok og køkkenchef på Restaurant Martino.

OL-guld til Martino-kokke

Også hos restaurantens indehavere, Jette og Henrik Schultz, er der naturligvis stor glæde og stolthed over de to kokkes guldhøst:  Jeg var med hele vejen på sidelinjen, og det var virkelig en fantastisk oplevelse. Martin og Rasmus præsterede helt maksimalt og fik fortjent guldmedaljerne. De to gutter er sådan et godt team og magter alle genrer – hvilket vi jo nyder mere end godt af her i restauranten også. Det er nogle kanondygtige håndværkere, og vi er glade og stolte af at have to OL-guldvindere i vores køkken, fastslår Jette Schultz.

Restaurant Martino er pragtfuldt beliggende i Marselisborg Lystbådehavn, hvor den unikke udsigt over Århus-bugten komplimenteres af et spændende og varieret udbud af frokost- og aftenretter, som de olympiske guldmedaljevindere står klar til at forkæle gæsternes ganer med.

Restaurant Martino

Marselisborg Havnevej 46 B
8000 Aarhus C
Telefon 86 18 19 69
Mail: martino@martino.dk
www.martino.dk
 
 
 
 

Del artikel

Andre læser også