Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Oles Gaards pizza sætter punktum for en helt exceptionel juli på Brandbygegaard

På søndag den 30. juli runder folkene på Brandbygegaard sæsonen af for Sommerrestauranten på gården, og det gør de naturligvis med et brag. De vurderer, at der har været mere end 2000 gæster ude på gården i løbet af juli måned, for at spise maden folkene bag Restaurant Domestic og Hærværk har serveret samt søndagspizzaerne som Oles Gaard har stået for de foregående 4 søndagsaftener. Det har været en helt vild måned med mere end en fordobling af antal gæster i forhold til sidste år.

 

Det har sat sine tydelige aftryk på gårdens beholdning af vine og øl. Vi troede, at vi var godt med fra starten i år, men med den fantastiske opbagning har vi måneden igennem halset bagefter for at få nok drikkevarer klar til alle de glade gæster, fortæller Lone Landmand.

Oles pizza

På søndag er det hele slut for i år, og du er naturligvis mere end velkommen til at komme ud og hjælpe med at runde sæsonen af. Pizzaovnen er varm fra kl. 18 til 20 fadøllet forbliver koldt og nyskænket, sålænge du er tørstig. Som noget lidt ud over det sædvanlige kan du smage brygmesterens bud på en hyldestøl til Brandbygegaards helt særlige Lone Landmand. Øllet er mørkt, fyldigt og knastørt, en perfekt øl til mad der virkelig smager igennem. Der er som altid åbent til vinmarken, køkkenhaven og alle dyrene på gården.

Oles pizza

Pizza til den billige pris af 100,- og vin og øl til en 50,- kr. Alt økologisk selvfølgelig. Det bliver en helt særlig magisk aften med godt vejr, godt humør og ikke mindst godt selskab.

 

Adressen er Alrøvej 77, Odder

Husk i øvrigt gårdens store sensommer madmarked d. 19. og 20. august!

Vel mødt