Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Olufs i Graven: Åbner i weekenden med is til 2 for 1 pris

Af anders@sommersangdigital.dk

Olufs i Graven åbner for sæsonen på lørdag, med helt ny renoverede lokaler. Derfor vil der i weekenden: lørdag den 23. marts og søndag den 24. marts, være 2 for 1 pris begge dage, det gælder for alt i butikken også ispinde, Bubble Waffles med videre.

 

Her præsenterer Olufs den nye vaffel fra Olufs, som de har udviklet igennem vinteren og selv syntes er blevet super god. For eksempel har de udviklet en vaffel der hedder ”Herman”, som består af vaffel, Olufs egen hjemmelavede chokoladeis, flydende chokolade, frosting og Oreo knas.

Olufs i Graven: Åbner i weekenden med is til 2 for 1 pris

Hvis du er vild med chokolade, skal du tage ”Herman sættet”, hvor du får en milkshake med, lavet med vores hjemmelavede chokoladeis, toppet med flødeskum og ekstra flydende chokolade og crunch. Men er du derimod mere til en frisk sommerudgave, skal du tage ”Maren” der består af hjemmelavede jordbær is, chokoladesovs, frosting og frysetørrede jordbær. Her kan du vælge ”Maren sættet” og få en jordbærshake til.

Er du derimod mere traditionel, kan du få den lækre ”Olufs”, der består af vaniljeis, flydende chokolade, biscuit spread, hakkede hasselnødder. Få denne som menu med en klassisk vanilje shake.

Du kan også ”go crazy” og designe din egen menu, med både shake og vaffel, ud fra det givet sortiment. Holger, Herman og Olufs. Priserne er 45 kroner. Milkshake koster 49 kroner. Med shake, som menu: 85 kroner. Men husk at der 2 for 1 pris i weekenden den 23. og 24. marts 2019.

 

Olufs i Graven: Åbner i weekenden med is til 2 for 1 pris

 

 

Del artikel

Andre læser også