Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skal du med?: Kom til eksklusive nytårsfester for singler i Aarhus

Af Redaktionen
Foto: PR
Foto: PR

Er du i gang med at planlægge, hvem du skal tilbringe årets mest festlige aften med, når 2024 bydes velkommen?

Nu har du muligheden for at slå dig løs og glemme alt om kedelige parmiddage. Minglr har en fantastisk aften kun for singler i sigte.

Du er måske den eneste single i din vennegruppe, eller i hvert fald er det sådan det føles.

Og du tænker, at det ville være rart at undgå parmiddagene denne aften. Eller har du ikke børnene denne aften, er det også rart med en voksenfest.

Uanset hvad, så skal nytårsaften fejres. Der skal være fest og god mad, vine og bobler at skåle i, når det bliver midnat og tid til at råbe “Godt nytår!”.

Det hele startede faktisk for 14 år siden, da Gitte Ellegaard også var single og ønskede at feste, dog ikke for at finde en kæreste. 

“Bare fordi man er single, betyder det ikke nødvendigvis at man leder efter en kæreste. Minglr arrangerer fester for singler, der ønsker at være sammen med og lære nye mennesker at kende. Det skal ikke forveksles med et datingarrangement,” siger Gitte Ellegaard.

Kun for singler

Minglr laver Nytårsfester, hvor alle er til samme fest – og ikke små satelitfester af vennegrupper i den store fest.

Alle mingler, danser og snakker sammen. Og lige præcis dette, at man er sammen til samme fest. Ingen stole som er vippet, for at gemme pladser til veninder – ingen usikkerhed omkring, hvor man kan sætte sig – det sikres ved, at der bliver lavet en bordplan.

“At lave fællesskaber, danne relationer og bringe mennesker sammen er noget, som jeg holder af. Det er fantastisk at have en lille finger med i spillet, når mennesker mødes, selvom deres veje nok aldrig havde krydset hinanden, hvis de ikke havde deltaget i en Minglr-fest. Det er simpelthen skønt,” siger Gitte og tilføjer:

“Tilmeldingen er allerede i fuld gang!”

Gitte Ellegaard har allerede solgt billetter til festglade singler fra både Herning, Odense, Aalborg, Holstebro og andre byer i hele Danmark.

Flere muligheder

Nytårsaften er for mange en aften fyldt med traditioner.

Derfor har Minglr besluttet at tilbyde flere muligheder for at deltage i årets fest.

“Der er adskillige forskellige muligheder for at feste med Minglr i Aarhus i år, og der er endda mulighed for overnatning til en god pris,” lyder det fra arrangøren.

NYTÅRSFEST PÅ GODSBANEN
Med mellem 400 og 500 feststemte deltagere mellem cirka 25 og 58 år er der lagt op til en nytårsfest, du sent vil glemme. Der bliver virkelig gang i den!

På aftenen:

  • Der laves bordplan til middagen
  • Fri øl, vin, vand og sodavand under middagen.
  • Lækker nytårsmenu
  • Live band – Båndsalat. Har du ikke hørt dem før, så kan du godt glæde dig. De er en garanti for en god fest!
  • DJ Artur

FIND BILLET HER


Der er to muligheder på Godsbanen:

1) Helaftensbilletten – inklusiv mad, vin, bordplan, fest, dans osv.

2) Festbillet fra kl. 22.00 – bandet Båndsalat går på kl. 22.45

Man kan deltage i middagen eller støde til efter middagen og hoppe direkte i baren, og så kan man naturligvis nå dansegulvet inden midnat.

Kommer du alene, anbefales at deltage i middagen, for der har alle tid til at snakke og lære hinanden lidt at kende.

Gæsterne rokeres rundt, så man når at snakke med endnu flere, og der er endnu flere at trække med ud til dansegulvet, når det åbner efter maden.

“Hvis du kommer udefra eller ønsker lidt ekstra luksus, tilbyder vi i samarbejde med Scandic City overnatning til en god pris – hvis du er hurtig,” fortæller Gitte Ellegaard.

Denne fest med de to forskellige muligheder finder sted på Godsbanen, men der er også et særligt festarrangement på Centralværkstedet, hvor der er mulighed for at overnatte på Comwell.

NYTÅRSFEST PÅ CENTRALVÆRKSTEDET & SMEDIEN

Her er rammerne mere intime og hyggelige, men tag ikke fejl – der skal nok blive danset og festet igennem. Festen foregår i flotte lokaler, og der er sørget for en deluxe-menu.

Her er det kun muligt at købe helaftensbilletter.

På aftenen:

  • Aldersgruppen er 40+ år
  • Der laves bordplan til middagen
  • Fri øl, vin, vand og sodavand under hele festen
  • Gourmet-menu
  • DJ Nikolaj Stadsvold

FIND BILLET HER

Mange kommer alene

“Det er helt i orden at komme alene. Du kan også tilmelde dig alene. Det er faktisk intentionen. Mange kommer alene,” fortæller Gitte og fortsætter:

“Alle bliver taget godt imod. Og tro mig – der er mange, så ingen er alene. Og du behøver heller ikke bekymre dig om alderen. Vi har fordelt billetterne til aftenen efter alder og køn – derved er alle sikret, at der er mange andre omkring deres alder.”

Hvis du ikke ønsker at dukke op alene, er der masser af muligheder for at møde andre mennesker, der også skal til samme fest.

Nogle dage før festen sender vi dig et link til en eksklusiv lukket Facebook-gruppe, hvor du kan danne fællesskaber inden festen.

Måske er I nogle stykker, der kan mødes til en drink på hotellet eller arrangere samkørsel og ankomme til festen sammen – det er helt op til jer.

Alle detaljerne

“Jeg elsker JA-hatten. Det bliver en aften, hvor alle er fyldt med positivitet og en åben holdning. Vi har sørget for, at alt er planlagt ned til mindste detalje,” siger Gitte Ellegaard og tilføjer:

“Vi har fundet det perfekte sted, sammensat en fantastisk menu og sikret os, at de bedste kokke er på plads. Det er en aften, hvor der er skruet lidt ekstra på knapperne.”

Der vil være et band eller en DJ, som vil sørge for god musik, og de dygtige bartendere vil blande lækre drinks.

Og når det hele er slut, er der endda nogen, der rydder op efter os. Du skal bare beslutte dig for at være med til at møde nye mennesker og være en del af festen.

Gitte fortæller, at hvert år hører hun fra tidligere gæster, som gerne vil være med igen, og fra gæster, der har dannet venskaber eller blevet et par efter at have mødt hinanden til festen.

“Jeg har altid haft en passion for at bringe mennesker sammen, og hvad er en bedre aften at gøre det på end nytårsaften?” siger hun og afslutter:

“Så lad os se frem til et fantastisk nytår. Det bliver virkelig godt!”

Billetsalget er allerede godt i gang, så klik ind på Minglrs nytårsside for mere information.

Del artikel

Andre læser også