Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Omlægning af lån for større økonomisk frihed

Af Annoncør

Har du brug for et større rådighedsbeløb, eller har du brug for penge til at finansiere en opbygning eller renovering af din bolig? Hos Finobo hjælper de hvert år masser af danske boligejere med at opnå store besparelser og få de bedst mulige aftaler hjem i forbindelse med omlægning af realkreditlån.

Omlægning af lån giver dig flere penge mellem hænderne

En låneomlægning er et godt redskab, hvis du ønsker at tilpasse din økonomi til den situation, du aktuelt står i. Ved en omlægning af lån kan du finde besparelser, der giver dig flere penge mellem hænderne, hver eneste måned. En omlægning af lån kan også være relevant, hvis du har brug for penge til renovering, forbedringer og istandsættelser på din nuværende bolig.

De fleste boligejere ved godt, at en omlægning af lån kan give gode besparelser og ekstra penge, men mange har svært ved helt at overskue hvordan – og svært ved at forhandle de gode aftaler hjem på realkreditlån. Det er her de hos Finobo kommer ind i billedet.

Kyndig rådgivning og gode aftaler

Med deres rådgivning vedrørende låneomlægning kan du i mange tilfælde opnå bedre aftaler og større besparelser, end hvis du selv skulle forhandle med realkreditforeningerne. Som led i deres lånerådgivning får du et helt konkret før- og efterbillede af din privatøkonomi i forbindelse med en omlægning af lån. De kommer både ind på fordele og ulemper ved de forskellige, potentielle løsninger – og efterfølgende indhenter og forhandler lånetilbuddet på plads for dig.

Da de har gennemgået din privatøkonomi sammen med dig og kender den, ved de, hvilke parametre de kan forhandle ud fra for at få de bedst mulige vilkår til dig. Kendskabet til din økonomi gør også, at de hurtigt kan se, hvilke lånetilbud, der er gode nok til netop din økonomi.

De arbejder med omlægning af realkreditlån hver eneste dag og hjælper også gerne dig og din familie til ekstra penge hver måned gennem omlægning af lån.

Rådgivning fra uvildige rådgivere

Finobo er godkendt som finansiel rådgiver af finanstilsynet og står for 100% i uvildig rådgivning til danske boligejere. Som rådgivende virksomhed modtager vi hverken betaling fra banker eller realkreditinstitutter. Det betyder, at de kun arbejder ud fra dine interesser, når de indhenter tilbud og forhandler de endelige aftaler på plads. Kan de ikke opnå besparelser for dig, er deres service gratis. Du kan se mere om deres rådgivning på: Finobo.dk

Del artikel

Andre læser også