ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Op til 40% i rabat: Sota Sushi Bar indfører forskellige studierabatter

Sota Sushi Bar er på ingen måde en nyhed i Aarhus. Tværtimod har Sota Sushi Bar eksisteret i 10 år, hvor de har leveret kvalitets sushi til aarhusianerne. Siden hen har de udvidet, så de både har en restaurant i Vestergade samt et mindre sted på Banegårdspladsen.

 

Sota Sushi Bar ligger sig i den høje ende af sushiskalaen i Aarhus, og nu giver man de studerende endnu bedre muligheder for at opleve den høje kvalitet. Således har man indført to forskellige rabatter til studerende.

Først og fremmest tilbyder Sota studerende 20 procent rabat på take-away fra både Sota Sushi Bar i Vestergade og Sota på Banegårdspladsen.

 

Det handler ikke om kvantitet

”Vi vil gerne tilbyde de studerende en mulighed for at prøve sushi af høj kvalitet. Vi synes lidt, at det er blevet en konkurrence, der handler om kvantitet frem for kvalitet, og det, synes vi, er ærgerligt. Derfor vil vi også gerne tilbyde de studerende en mulighed for at se, hvad sushi også kan være,” siger Son Trinh, en af ejerne af Sota.

 

Generelt mener Son, at sushikonceptet er blevet udvandet med årene. I stedet for at det skal være en oplevelse, når du er ude at spise, så er det blevet til et alternativ til fastfood. Det er også sandt, men det gode er, at flere og flere spiser sushi i dag.

”Jeg synes, der skal være plads til begge dele. Men hos os skal det være en oplevelse. Vi går efter at skabe en autentisk stemning fra det øjeblik, du træder ind ad døren. Jeg synes selv, at vores tjenere er dygtige til at guide dig rundt i vores menukort, hjælpe med at matche mad og drikke osv. Desuden går vi meget op i at fortælle vores gæster, at vi ikke anbefaler at bruge alt for meget soya og chilimayo på vores sushi. For sushien står flot i sig selv. Hvis man dog stadig har lyst til det, så siger vi selvfølgelig ikke noget til det,” fortæller Son.

 

40% på Omakase – lad kokkene tage dig med på en rejse til Japan

Det er ikke kun på take-away, du kan opnå rabat som studerende. Hvis du som studerende vil have en helt unik oplevelse, så har Sota Sushi Bar også et tilbud til dig. Mandag og tirsdag tilbyder de den såkaldte Omakase menu. Omakase skal forstås som, at du lader kokken overraske dig med forskellige retter og stykker af sushi. Menuen består af 6 retter og skal bestilles af hele bordet. Normalprisen er på 355 kroner, men som studerende har du mulighed for at få 40% af menuen. Det kan du få, hvis du på forhånd bestiller menuen over telefonen, men det anbefales at booke online via hjemmesiden www.sotasushibar.dk.

Op til 40% i rabat: Sota Sushi Bar indfører forskellige studierabatter

”I Omakase menuen giver vi et andet indblik i det japanske køkken. Det japanske køkken er ikke kun sushi, men også så meget andet f.eks. robata, dampede retter, tempura og masser af sashimi variationer. Det synes vi også, de studerende skal have en endnu bedre mulighed for at prøve,” fortæller Son.

Med Omakase menuen kan du altså forvente at blive forkælet med de bedste ingredienser serveret på mere autentisk japansk manér. Når du ankommer, skal du ikke tage stilling til andet end drikkevarerne, som personalet nok skal hjælpe med. Maden er der styr på, og du skal bare lade Sotas kokke forkæle dig.

 

Du kan læse mere eller bestille menuen via www.sotasushibar.dk, hvor du også har mulighed for at tilkøbe en vinmenu.

 

Del artikel

Andre læser også