Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Danmarkspremiere på populær musical: Oplev bagedyst-vinders skuespillerdebut  

Af Freja Dumont

Snart kan du opleve Tobias Homann i rollen som “The Chef” i den nye danske komiske musical M For Mariage.

M For Marriage spillede på off-Broadway teatret Triad Theater i december 2021 og efter overvældende positiv respons fra publikum, er musicalen nu klar til dansk premiere på Hermans Teater i Aarhus d. 23 september 2022.

Du kan købe billetter lige her.

Tobias Hamann i musical-debut

Publikum kan opleve bagedyst vinderen Tobias Hamann både synge, danse og rappe. Sammen med Tobias står 6 erfarne musicalperformere på scenen, 3 danskere og 3 amerikanere.

De tre amerikanske og den ene danske skuespiller medvirkede i opsætningen i New York. Publikum kan bla. opleve Nicole Goldstein, der netop har haft sin solodebut i Carnegie Hall, Cristopher Schøllhammer Rørmose der afslutter sin uddannelse på Det Danske Musicalakademi til sommer og Jacob Damsgaad Ditelv der lige nu er aktuel i “Elsk Mig I Nat”.

M For Marriage, er en humoristisk og nytænkende musical med en bred vifte af musikalske genrer, der rammer et bredt publikum.

Man kan glæde sig til rap, disko, tango, pop, rock og de helt store ballader. Der er masser af dialog, sange, uforudsete twists og crazy forviklinger på kryds og tværs, og musicalen opføres på engelsk.

Gæt med på, hvad der er sket med Mr. M

Musicalen handler om Mr. og Mrs. M, som ankommer til The Honeymoon Hotel, hvor de skal fejre deres bryllupsrejse. De forventer et fint luksushotel, men bliver i stedet mødt af et lurvet og afdanket hotel, med et personale der opfører sig mere og mere besynderligt som tiden går.

Mr. M gør sig, i løbet af de første timer på hotellet, upopulær hos samtlige ansatte, og da han pludselig forsvinder sporløst, sidder en fortvivlet Mrs. M tilbage, overladt til det vanvittige personale.

Politiet bliver tilkaldt, og en storstilet afhøring af alle på hotellet, inklusiv Mrs. M finder sted.

Hvor er Mr. M ? Har en eller flere taget ham af dage, eller er han stukket af med hotellets man-eater af en receptionist?

Både Mrs. M og publikum bliver ført bag lyset, og kan gætte med på hvilken skæbne der er overgået Mr. M.

Musicalen henvender sig til det voksne og unge publikum ned til 14 års alderen.

Skrevet af erfarent ægtepar

M For Marriage produceres af det helt nye produktionsselskab New Stage Productions. Målet med NSP, er at bringe nye musicals til scenen, og vi starter med M For Marriage.

Musicalen er skrevet af ægteparret Inger og Carsten Kiørbye Bertelsen, der sammen har skrevet flere teaterforestillinger og musicals, bl a. for Det Kongelige Teaters Balletskole i Odense.

Del artikel

Andre læser også