Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Unik mulighed: Oplev landsholdslegende i Aarhus

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: DBU
Foto: DBU

Da han som 19-årig fik sin debut på den store fodboldscene, spillede holdkammeraterne uden beskinner og røg cigaretter i pausen.

Siden blev han en vigtig del af det danske landshold, hvor han var en af de mest populære spillere på Dynamit-holdet i 1980’erne, og efter støvlerne blev lagt på hylden, har han været ansat i nogle af Europas største fodboldklubber.

Nu kommer Frank Arnesen til Aarhus.

Torsdag den 1. juni kl. 19.00 får du en unik mulighed for at høre den 66-årige landsholdslegende fortælle røverhistorier, når han holder foredrag om sin imponerende fodboldkarriere i Tivoli Friheden.

Vandt danskernes hjerter

Showet foregår i kulturhuset Hermans, hvor Frank Arnesen vil blive interviewet af journalist og TV-vært Heidi Frederikke.

Unik mulighed: Oplev landsholdslegende i Aarhus

Og der er nok at berette om, for Frank Arnesens fodbold-CV er simpelthen til at tabe kæben over.

Som spiller nåede han at repræsentere den hollandske storklub Ajax i over 200 kampe, inden han lagde vejen forbi spanske Valencia og belgiske Anderlecht for til sidst at slutte af hos Ajax’ ærkerivaler i PSV Eindhoven.

Undervejs vandt han den prestigefulde Europa Cup og blev flere gange hollandsk mester.

På landsholdet spillede Frank Arnesen 52 kampe, scorede 14 mål og vandt danskernes hjerter med sin dynamiske, frygtløse og udfordrende spillestil, som vi bl.a. fik at se under EM i 1984 og VM i 1986.

Unik mulighed: Oplev landsholdslegende i Aarhus

Sang for på ikonisk hymne

Siden har han været Europa rundt og haft ledende stillinger i storklubber som PSV, Tottenham, Chelsea, Hamburger SV og senest Feyenoord.

Frank Arnesen har fra nærmeste hold oplevet fodbolden gå fra at være ren passion til nu at være så meget andet – bl.a. penge, prestige og forretning på højeste niveau.

Nu kan du snart høre ham fortælle om det hele – selvfølgelig også om dengang han sang for på den legendariske landsholdshymne ‘Re-sepp-ten’.

Hvad: Frank Arnesen – Mit liv med fodbold
Hvor: Hermans i Tivoli Friheden
Hvornår: Torsdag d. 1. juni kl. 19.00

Køb billetter til foredraget i Aarhus lige her

Del artikel

Andre læser også