Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sjov og lærerig eftermiddag: Tankeeksperimenter og manipulation

Af Freja Dumont
Pressefoto.
Pressefoto.

Forbered dig på en sjov og lærerig eftermiddag fredag den 25. juni kl. 17.00, når journalist Anders Lund Madsen og mentalist Jan Hellesøe indtager scenen i Musikhusparken i hjertet af Aarhus.

Arrangementet er en del af Aarhus Åbner Op, en folkefest for hele familien med fokus på storskærmsfodbold, stand-up, koncerter, børneunderholdning og gastronomi fra den 10. juni til den 11. juli 2021 i Musikhusparken.

Fucr med dn hjrne

Aftenen i Musikhusparken byder bl.a. på et show med Danmarks førende mentalist, Jan Hellesøe.

Her kommer du til at opleve forførende manipulationer og nærværende underholdning i verdensklasse. Showet er en god blanding af tankeeksperimenter, overraskelser og psykologiske greb.

Det var i DR3-programmet “Fuckr med dn hjrne”, at Jan Hellesøe for alvor blev kendt i den brede befolkning.

Du har sikkert også set ham i TV-programmet “Manipulator” mf. og lige nu kan han opleves i programmet Hjernemassage på DR.dk.

Intelligent og morsom

Ander Lund Madsen er kendt for at levere underfundig, intelligent og morsom underholdning, og han har siden han var en ung mand, arbejdet ekstensivt indenfor både avis-, fjernsyns-, radio- og podcastmedierne.

Han har rejst over hele verden i forbindelse med sit arbejde, og han har både en kæmpe viden og sjove og spændende betragtninger om stor og småt  – alt dette kan du kan få indblik i, når han indtager scenen i Musikhusparken.

Køb dine billetter her.

Del artikel

Andre læser også