Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Oplev Kathrine Windfeld og Aarhus Jazz Orchestra i et eksplosivt musikalsk møde

Af Pernille Søborg

Torsdag den 31. oktober kan man på spillestedet Atlas opleve Aarhus Jazz Orchestra spille den unge komponist Kathrine Windfelds musik under ledelse af Windfeld selv, der de seneste år har markeret sig som en af de førende komponister og arrangører på den europæiske jazzscene.

 

Kathrine Windfeld har de seneste år blæst anmeldere og publikum bagover med sine farverige, eksplosive kompositioner og er samtidig en internationalt rost og anerkendt dirigent i det europæiske jazzmiljø. Til daglig rejser hun blandt andet rundt med sit eget bigband KWBB, men nu får publikum mulighed for at opleve Windfelds prisvindende musik blive spillet og fortolket af Aarhus Jazz Orchestra – et af Danmarks førende bigbands.

Oplev Kathrine Windfeld og Aarhus Jazz Orchestra i et eksplosivt musikalsk møde

Det musikalske møde mellem Aarhus Jazz Orchestra og Kathrine Windfeld kan opleves d. 31/10 på Atlas i Aarhus og d. 1/11 på Café Ørsted i Esbjerg, hvor publikum skal høre både ny og gammel musik fra Windfelds hånd. Herunder uddrag af hendes albums Aircraft og Latency, der har høstet stor ros i både indland og udland.

 

Aarhus Jazz Orchestra har allieret sig med trommeslageren Adam Ross fra Göteborg, der i disse år markerer sig på den skandinaviske jazzscene med sit energiske og eksplosive trommespil.

 

Der er således lagt op til en række koncerter, der på højeste niveau vil afspejle det kreative drive, som kendetegner Kathrine Windfelds musiske virke og som fremhæver Aarhus Jazz Orchestras improvisatoriske færdigheder og høje musikalske niveau.

 

DETALJER:

Dato: 31/10

Sted: Atlas, Vester Allé 18, 8000 Aarhus C

Tid: 20.00

Pris: 135 kr. / 75 kr. (for unge u. 25 år)

 

 

Del artikel

Andre læser også